📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
To wszystko jest „kontrolowane” otwórzcie oczy 👁️ teatr dla gojów.
kop na ryj załatwi sprawę
I jak zawsze obstawa grupy z aparatami jako zabezpieczenie przed pobiciem. To wszystko ustawki pod publikę wykorzystując chorych umysłowo ludzi.
To już wiem dla czego nie mogłem tam wczoraj przejechać i straciłem czas a to jakieś bezmózgie zindoktrynowane dzieci na rozkaz jakiegoś idioty przyklejają się do ulicy. Rozumiem, że za paraliż w godzinach szczytu, obsługę służb i sprzątanie zostaną podliczeni finansowo to jedyny lek na takich niedojebów bo takie bezmózgie kurwie i tak gówno mają to pare tys. kary na długo odbije piętno. Plus jakiś mały wyrok w zawiasach w razie jak by zachciało się znowu.
[ Dodano: 2024-11-28, 08:50 ]
To przy wiśle akurat, ale z tym wyjebaniem do rzeki popieram.
[ Dodano: 2024-11-28, 08:50 ]
Janko napisał/a:
Wyjebać z mostu do odry
To przy wiśle akurat, ale z tym wyjebaniem do rzeki popieram.
Za nimi na drodze emisja spalin spadła do zera to działa brawo
A ja bym pierwsze co to wpierdol spuścił nie tym siedzącym tylko tym co z aparatami i kamerami chodzą w koło.
Obowiązkowym wyposażeniem w aucie powinien być gaz pieprzowy na takie wypadki. A tym śmieciom na ulicy powinni przywiązać pustaka do nóg i spuścić do Wisły, przez takich śmieci ktoś może nie zdążyć do szpitala , na poród itd. każdy z nich wtedy powinien być skazywany jako morderca
A policja nie może im "wpierdolić" oni mają jakieś zezwolenie?
Nie czaje jak można się wpierdolić na drogę i blokować ruch i być bezkarnym WTF?
Nie czaje jak można się wpierdolić na drogę i blokować ruch i być bezkarnym WTF?
Wystarczyłoby gdyby sądy uniewinniały kierowców, którzy przepchnęli autem takich zjebów. Wtedy jedziesz powoli, tak żeby zjeb miał szansę zejść z drogi. Nie zszedł? Chcącemu nie dzieje się krzywda.
Gazem po ryju, i odciągnąć ich na pobocze
Lać to gówno po tych parszywych mordach i patrzeć czy równo puchnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów