Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
W dobrze funkcjonującym społeczeństwie odpowiednie organy, jak policja, powinny reagować szybko i skutecznie, by przywracać porządek i egzekwować prawo – niezależnie od tego, kto je łamie. Zarówno blokowanie dróg przez protestujących, jak i agresywne zachowanie kierowców, w tym przepychanie ludzi samochodami, są niedopuszczalne. W mojej opinii, prawo powinno być surowe dla obu stron, kary pieniężne i konfiskata samochodów (jeśli ktoś używa w ten sposób samochodu, znaczy że psychicznie nie jest gotowy do prowadzenia nawet hulajnogi)
[ Dodano 2024-11-28, 11:50 ]
Co ty pierdolisz? Jesteś takim samym idiotą jak ci co siedzą na ulicy
Co ty pierdolisz? Jesteś takim samym idiotą jak ci co siedzą na ulicy
Byćmoże masz rację, jednak przynajmniej potrafię w miarę logiczny sposób poprzeć swoje zdanie. Zwyzywanie kogoś bez podania argumentu to dość prostackie i mało dojrzałe zachowanie.
Lać to gówno po tych parszywych mordach i patrzeć czy równo puchnie.
Niestety w większości takich sytuacji bohaterzy z Internetu nie przybywają na takie protesty.
Gazem ich poczęstować i niech te śmiecie poczują co to miłość do ojczyzny, na kolację suchy chleb ze łzami
Tam gazem... Przecież nie są atakowani, więź użycie bezpodstawne. Ale jakby tak hukinol przed nimi niechcący rozlać...
Przecież na to są paragrafy czemu policja nie zakuje w kajdany i do aresztu a później przywalić karę 20tys tym zjebom
Bo to nie kibole.
[ Dodano: 2024-11-28, 13:40 ]
I jak zawsze obstawa grupy z aparatami jako zabezpieczenie przed pobiciem. To wszystko ustawki pod publikę wykorzystując chorych umysłowo ludzi.
Nie gadaj, jesteś zazdrosny że sam nie zrobiłeś nic żeby uratować planetę. Dzięki tym bohaterom w Chinach powstaną kolejne elektrownie węglowe, a szmatogłowi nadal będą wyrzucać swoje śmieci do rzek.
a gdzie policja jest,
Prawdopodobnie dostali polecenie aby się nie śpieszyć, a na miejscu aby bezwzględnie przestrzegać przepisów "bo media". Generalnie jest odgórne przyzwolenie na to gówno. Spróbuj zablokować w ten sposób ulicę "w obronie jeżyków" to zobaczysz jak szybka i sprawna potrafi być policja.
Ponad to przypominam, że to są pupile Trzaskowskiego, który robi sobie z nimi pogadanki i sponsoruje duży lokal w śródmieściu.
tvp.info/82958442/ostatnie-pokolenie-najnizszy-wyrok-sadu-skazani-ale-...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów