Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To wszystko jest „kontrolowane” otwórzcie oczy 👁️ teatr dla gojów.
Tak tak iluminati, masoni i ogolnoswiatowy spisek zydowski
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettMama z tatą da kieszonkowe i się ten cały szlam panoszy. Pies ich jebał
Pdolone platki sniegu nie doceniajace w jakim luksusie przyszlo im zyc
Kogo sobie wybrali, tego maja. Ich miasto, ich rządy. Chcieli być nowocześni, no to są. Jak jest pedałoparada i całe centrum zblokowane, to w mediach cisza. Prowincja jest już dobrze rozwinięta i znajomi mają masę roboty w pobliżu domu. Warszawa to już nie jest jedyny pracodawca, bo za kilka stów mniej, ale bez dojazdu i korków każdy znajdzie coś w okolicy. Jest głód pracownika, ale nie bardzo wawa ma go czym przyciągnąć. Korpo i centrale nie są dla Polaków, albo są dla swoich. Można dziś żyć spokojnie bez łaski korpo i oby jak najdłużej tak było. Nie muszę mieć apartamentu 34m2 w kredycie na 30 lat, nie muszę mieć nowego samochodu w kredycie. Mogę jeździć szrotem 10-20 lat i żaden sąsiad mnie z tego powodu nie wyśmieje. Zamiast jakiegoś wycierucha, ruchadła i psa stać mnie, żeby mieć żonę i dzieci. Mieszkać w Warszawie też się nie da i nikogo na to nie stać. Niby stolica, ale mentalnie już całkowicie obca Polsce i Polakom. Znajomi co za młodu wyemigrowali tam wracają na emeryturze do swoich chatek na wsiach, bo za emeryturę tam nie przeżyje.
Teraz będzie przejebane jak On zostanie prezydentem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów