📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwy śmiecie terroryści
Gazem ich po oczach
Dlaczego nie wysiądzie z samochodów 30 osób i nie załatwi tego towarzystwa
Władza pozwala, to blokują. Wybieramy zdrajców, złodziei, skorumpowanych idiotów, to mamy.
Ja już bym nie wytrzymał i im wjebał Nie mam na ten debilizm cierpliwości.
Dobrze tak tym niedojebanym warszawiakom. Sami głosują na trzaska, ten sponsoruje tych stop oil i podobne gówno. No to mają.
Zero myślenia przyczynowo skutkowego
Zero myślenia przyczynowo skutkowego
gaz, gaz i jeszcze raz gaz rozwiązuje sprawę
Dojebać im kare za blokowanie.Babki zgwałcić a facetów też zgwałcić
Jako pierwsi, wpierdol powinni dostać pseudodziennikarze. Na pewno przechodzili tamtędy przypadkiem.
Polak_mały napisał/a:
Bo to nie kibole.
Nie gadaj, jesteś zazdrosny że sam nie zrobiłeś nic żeby uratować planetę. Dzięki tym bohaterom w Chinach powstaną kolejne elektrownie węglowe, a szmatogłowi nadal będą wyrzucać swoje śmieci do rzek.
Chcesz powiedzieć, że nawet jak zdechniemy i cała Europa będzie zielona to nie uratujemy planety ?
Braun i gaśnica rozwiązałyby problem. Oczywiście najpierw prosto w ryj proszkiem z gaśnicy a potem tą pustą gaśnicą prosto w te puste łby.
już doszczętnie smartfoniki im mózgi posmażyły
Mam szczerą nadzieję, że te ekokurwy w końcu trafią na takiego polskiego Kennetha Darlingtona i zobaczymy soczysty materiał na hardzie.
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Ja pierdole jesteś tu niecałe 4 miesiące i już napierdoliłeś ponad tysiąc komentarzy. Złą strone wybrałeś na robienie kariery, zarejestruj się na pracuj.pl a nie pierdol swoich głupot tutaj.
Szukasz atencji jak byś w życiu kolegów nie miał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów