Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Ja pierdole jesteś tu niecałe 4 miesiące i już napierdoliłeś ponad tysiąc komentarzy. Złą strone wybrałeś na robienie kariery, zarejestruj się na pracuj.pl a nie pierdol swoich głupot tutaj.
Szukasz atencji jak byś w życiu kolegów nie miał.
Pierdol się. Nie będziesz mi mówił co mam robić i mi życia ustawiać.
A co do głupot, to widząc po ilości piw pod moimi komentarzami, to ludzią się podoba./podzielają moje zdanie. Za głupoty nikt tu piw nie daje.
Na przykład ty, mało piw za komentarze zbierasz, więc sam wyciągnij wnioski baranie.
Pierdol się. Nie będziesz mi mówił co mam robić i mi życia ustawiać.
A co do głupot, to widząc po ilości piw pod moimi komentarzami, to ludzią się podoba./podzielają moje zdanie. Za głupoty nikt tu piw nie daje.
Na przykład ty, mało piw za komentarze zbierasz, więc sam wyciągnij wnioski baranie.
O kurwa ale wyczyn... wpisz se to do CV. Faktycznie za głupoty piw ludzie nie dają... psotnej cipce pod każdym smalcuchem dawali piwa jak tylko coś glupiego wspomniała o gotowaniu psa.
wystarczy przesiadywać tu całymi dniami i komentować świeże materiały, bo im później dodajesz komentarz tym rzadziej zbierasz piwa.
Halman do wirtualnych piw też walil konia, jemu sie znudzilo to teraz znalazł się następny głupek.
Wyjdź z pod kamienia idioto, zobaczysz w 2025 co się odpierdoli na świecie powiem tylko tyle „kluczem” będą zaszczepieni… 🤫👌🏻✌🏻🤟🏻👁️🔺 śpij dalej uspany 🐏
Jaki debil.
O kurwa ale wyczyn... wpisz se to do CV. Faktycznie za głupoty piw ludzie nie dają... psotnej cipce pod każdym smalcuchem dawali piwa jak tylko coś glupiego wspomniała o gotowaniu psa.
wystarczy przesiadywać tu całymi dniami i komentować świeże materiały, bo im później dodajesz komentarz tym rzadziej zbierasz piwa.
Halman do wirtualnych piw też walil konia, jemu sie znudzilo to teraz znalazł się następny głupek.
Miałem tu inne konto 4 miesiące tem, wcześniej jeszcze inne i tak dalej. Tłumaczyć się tobie nie zamierzam, bo nie ma komu.
A jak mi zazdrościsz, to też tak rób jak sam napisałeś. Jak nie to zamknij pizdę i siedz cicho. Bo zachowujesz się jak rozwydrzona nastolatka której wszystko nie odpowiada.
Ja już więcej z tobą pisać nie bedę. Wolę filmiki po komentować i cię tym powkurwiać. A i pierdol się !
Miałem tu inne konto 4 miesiące tem, wcześniej jeszcze inne i tak dalej. Tłumaczyć się tobie nie zamierzam, bo nie ma komu.
A jak mi zazdrościsz, to też tak rób jak sam napisałeś. Jak nie to zamknij pizdę i siedz cicho. Bo zachowujesz się jak rozwydrzona nastolatka której wszystko nie odpowiada.
Ja już więcej z tobą pisać nie bedę. Wolę filmiki po komentować i cię tym powkurwiać. A i pierdol się !
Ja sie nie dziwie że zbierałeś bana za ten niewyparzony ryj.
A policja nie może im "wpierdolić" oni mają jakieś zezwolenie?
Nie czaje jak można się wpierdolić na drogę i blokować ruch i być bezkarnym WTF?
bo u nas prawo działa tylko w normalnych ludzi. w pojebów to niestety bardziej nie działa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów