📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Wbił se kurwa 2 cm noża to nawet mięśni w brzuchu nie przebił XD
Ostatni to on jest debil co najwyżej.
Ostatni to on jest debil co najwyżej.
kaziolord napisał/a:
Ciekawe bo jak nie wyciągnął to może przeżył
Jak by wszyscy tak podchodzili to mieli by gacie zaszczane bo nie wyciągnęli przed. I wszyscy by nie żyli.
baronturbina napisał/a:
kaziolord napisał/a:
Ciekawe bo jak nie wyciągnął to może przeżył
Jak by wszyscy tak podchodzili to mieli by gacie zaszczane bo nie wyciągnęli przed. I wszyscy by nie żyli.
To interesujące.
Rozbierzmy to:
Dane: nie wyciągnął, więc (może) przeżył.
Teza: wszyscy, którzy nie wyciągnęli, nie żyją.
Bo tak napisaleś - gdyby wszyscy tak podchodzili (nie wyciągali), to by nie żyli (bo nie wyciągnęli).
Dasz radę objaśnić, jak do tego doszedłeś, że niewyciąganie, dające życie, je odbiera?
każdy chłop to histeryk, skaleczy się odrobinę i drze mordę, że umiera.... a najgorsze, jak żona uwierzy i już się cieszy, a lekarz mówi "mam dla Pani dobrą wiadomość, mąż będzie żył"
moja koleżanka tak miała, tak się wściekła, że policja ją ze szpitala musiała wyprowadzić
moja koleżanka tak miała, tak się wściekła, że policja ją ze szpitala musiała wyprowadzić
SkoPio1 napisał/a:
To interesujące.
Rozbierzmy to:
Dane: nie wyciągnął, więc (może) przeżył.
Teza: wszyscy, którzy nie wyciągnęli, nie żyją.
Bo tak napisaleś - gdyby wszyscy tak podchodzili (nie wyciągali), to by nie żyli (bo nie wyciągnęli).
Dasz radę objaśnić, jak do tego doszedłeś, że niewyciąganie, dające życie, je odbiera?
Czytaj ze zrozumieniem. Wyciągali do szczania a jak by nie wyciągali to by zdechli od zapalenia pęcherza. Jestem ekspertem bo oglądałem wszystkie sezony dr. House
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów