Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to juz staje sie regułą, że taki durne posty dają ateiści ( twoj nick ).
Wy sie niby macie za mądrzejszych od wierzących ? A co z was za ludzie, skoro naśmiewacie się ze zmarłych osób ? Patrzysz w lustro czasem ? Przyjrzyj się uważnie, potworze....
Ta kobieta, ty popaprańcu była blisko ujawnienia sitwy rządzącej polskim węglem, przez co jest drogi i kopalnie mają problemy. Zrobilaby dużo dobrego dla Polski, ale władza popełniła jej samobójstwo.
to juz staje sie regułą, że taki durne posty dają ateiści ( twoj nick ).
Wy sie niby macie za mądrzejszych od wierzących ? A co z was za ludzie, skoro naśmiewacie się ze zmarłych osób ? Patrzysz w lustro czasem ? Przyjrzyj się uważnie, potworze....
Usuń konto i się zabij.
Usuń konto i się zabij.
Błyskotliwa riposta, długo nad nią myślałeś?
ta kobieta była nikim. zwykłą, głupią cizią wykorzystaną przez kilku wpływowych ludzi. między innymi polską "Alexis", która ponoć finansowała jej kampanię i ponoć poprosiła ją o pewną "przysługę". tą przysługą miało być wręczenie łapówki. tylko, ze blida nie wiedziała, że to łapówka. tymczasem alexis powiedziała w prokuraturze coś innego.a moim zdaniem po prostu nie wytrzymała psychicznie. zwłaszcza, że, jak się później okazało, abw nie miało na nią żadnych powaznych kwitów. zatrzymaliby ją i wypuścili.
Ta kobieta, ty popaprańcu była blisko ujawnienia sitwy rządzącej polskim węglem....
Dawno tak się nie uśmiałem
To był żart, czy Ty tak serio?
jak się później okazało, abw nie miało na nią żadnych powaznych kwitów.
Wystarczyło, że ona myślała, że mają.
Komuszy chwast, który sam się wyrwał
a moim zdaniem po prostu nie wytrzymała psychicznie. zwłaszcza, że, jak się później okazało, abw nie miało na nią żadnych powaznych kwitów. zatrzymaliby ją i wypuścili.
Wygląda na to, że zwyczajnie chciała ranić się tą swoją bronią gazową - ale wyszło jej lepiej niż planowała.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów