📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up kurwa... trochę....
Dr.Ness napisał/a:
emat który nie śmieszy, nie jest sadystyczny i nie ma cycków. Ale jest ciekawy.
To masz dziwna definicje sadyzmu, bo moim zdaniem nabija nie z ostatnich słow przed śmiercią skazańca jest jaknajbardziej czarnym humorem i jaknajbardziej pasuje na sadistica...
usunąłem bo usunięty jest post do którego sie odnosiłeś / Cth
True, ale chodziło mi o to że raczej słaby materiał nienadający się na harda.
Cthulhu napisał/a:
To masz dziwna definicje sadyzmu, bo moim zdaniem nabija nie z ostatnich słow przed śmiercią skazańca jest jaknajbardziej czarnym humorem i jaknajbardziej pasuje na sadistica...
True, ale chodziło mi o to że raczej słaby materiał nienadający się na harda.
albercik napisał/a:
po chuj?
bo to sadistic.pl
No i zamiast kawałów sucharów, filmików w stylu joemonster, fotek a'la demotywatory robie nadający się temat z uprzedzeniem na początku.
Wskazówka dla ciebie co powinieneś zrobić:
i nie używaj argumentu w stylu "bo to sadistic.pl" bo temat akurat się nadaje, a jak już chcesz coś zrobić dla portalu to skasuj konto.
Krytykujesz a huja wiesz, w dodatku masz 2 posty w karierze i 0 tematów.
Kolejny znawca-specjalista kurwa.
"Zabiłem prezydenta ponieważ był wrogiem prawych ludzi – prawych robotników. Nie żałuję swojego czynu"
Leon Czołgosz, zabójca prezydenta USA Williama McKinleya
Aileen Wuornos została stracona w 2002 a nie w 1992 o ile dobrze pamiętam
Kobyle Caco napisał/a:
Aileen Wuornos została stracona w 2002 a nie w 1992 o ile dobrze pamiętam
O ile dobrze pamiętam... phi... Kolega raczy nie pierdolić, bo kolega w wikipedie wrzucił, a nie pamięta.
I tak najbardziej wyniosłe były ostatnie słowa Johna Wayne'a Gacy'ego do strażnika:
Pocałuj mnie w dupe.
Pocałuj mnie w dupe.
A Britney Spears by powiedziała: To będzie dla mnie nauczka na przyszłość.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów