Albo jesteś trollem, który wszystkich wkurwia albo pomyliłeś portale i wszystkich wkurwiasz.
Że niby mam uwierzyć w boga tylko dlatego że jakiś dziadek umierając mówi że trzeba wierzyć w boga?
A jakby powiedział że smerfy istnieją to też mam uwierzyć?
pojebanyś...
Naprawdę dziwię się, że próbujecie wszystko brać na logikę powołując się na argumenty innych naukowców, którzy nie mają pojęcia co jest po śmierci, bo nigdy tam nie byli. W dodatku wszystkie teorie o ewolucji zostały dawno obalone, ale świat kierowany przez szatana nie chce abyście poznali te stwierdzenia.
Dziwne, że podczas FSM wszyscy ludzie widzą praktycznie to samo. Że nikt nie widział jeszcze różowego słonia z dildo w ręce, skoro częściej oglądacie takie pierdoły niż myślicie o Bogu.,...
jak przyjdą 3 dni ciemności i zacznie się wielka wojna, to macie jeszcze cały 1 dzień szansy. Nie przekreślam was.. Bóg powiedział, że miłosierdzie jego jest tym większe im większe grzechy popełniliście za życia. I jest szansa uwierzyć i przepraszać. Ale warunkiem jest uwierzenie w Chrystusa i pójście do spowiedzi, oraz trwanie w modlitwie.
Krzyż na niebie zwiastować będzie apokalipsę.
Kto umrze śmiercią tragiczną z ciężkim grzechem na sumieniu, ten ugrzęźnie na wieki w piekle, bez sądu, bez pytania i proszenia..
Ślepcy... jest dla was szansa aby uwierzyć. I nie jest to trolling, sam kiedyś mówiłem tak jak wy.....
Chłopie odstaw kościelne kadzidło, bo ci szkodzi.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Głupcy.... żyjecie jakby świat był bez powodu. Takie dzieło przypadku. Żyć i umrzeć. Jeśli tak będziecie myśleć, to faktycznie umrzecie, ale w mękach które będziecie odczuwali nie 5 lat, nie 90, a WIECZNOŚĆ. Wiecie co to jest wieczność palić się i czuć ten ból spalania się ciała ? Zdajecie sobie sprawę jak to jest być prześladowanym mimo tego przez najokropniejsze stwory jakie kiedykolwiek istniały. Jak to ochydztwo oplata was ? Dusi, odgryza wam kawałki ciała a wy przeżywacie to wciąż od nowa i od nowa, w nieskończoność i nikt wam nie pomoże już nigdy ?...
Coś ty taki pewien co jest po śmierci ?? Bóg który mówi mi " uwierz we mnie a nie będziesz smażyć się w piekle po wieki " to tyran , sadysta nie miłosierna istota...
Naprawdę dziwię się, że próbujecie wszystko brać na logikę powołując się na argumenty innych naukowców, którzy nie mają pojęcia co jest po śmierci, bo nigdy tam nie byli. W dodatku wszystkie teorie o ewolucji zostały dawno obalone, ale świat kierowany przez szatana nie chce abyście poznali te stwierdzenia.
A ty wiesz ??
Dziwne, że podczas FSM wszyscy ludzie widzą praktycznie to samo. Że nikt nie widział jeszcze różowego słonia z dildo w ręce, skoro częściej oglądacie takie pierdoły niż myślicie o Bogu.,...
Polecam zapoznać się z badaniami naukowymi na temat NDE.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów