📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Fake.
Prawdziwe zdjęcie zrobiono wcześniej, a samolot dokleili po ataku.
Prawdziwe zdjęcie zrobiono wcześniej, a samolot dokleili po ataku.
thank you, captain obvious
no raczej, już widzę jak aparat wychodzi bez szwanku z katastrofy
skoro paszport terrorysty przetrwał wybuch samolotu i zleciał kilkadziesiat pieter w dół nieznacznie sie tylko zakurzajac to aparat by nie przetrwał? troche wiary
To jest fake. Z tego co pamiętam zdjęcie zostało zrobione w innym miejscu niż nadleciał samolot.
Fake na 100%, kiedyś widziałem to zdjecie w reportażu o najbardziej znanych i realistycznych fotomontażach
Fake. Wkleili tu samolot pasażerski. W WTC uderzyły dwa samoloty wojskowe. (pokaż mi zdjęcie na którym w 100% widać, że były to samoloty pasażerskie)
- samoloty nie leciały tak idealnie prosto
- we wrześniu w nowy yorku nie jest tak zimno żeby chodzić w zimowej kurtce i czapce (ludzie tego dnia w koszulkach z krótkim rękawkami chodzili)
- słońce świeci od złej strony (na filmikach można sprawdzić, że słońce stosunku do tego zdjęcia powinno świeci z prawej strony)
itd. itd.
- samolot nie uderzył tak wysoko
- samoloty nie leciały tak idealnie prosto
- we wrześniu w nowy yorku nie jest tak zimno żeby chodzić w zimowej kurtce i czapce (ludzie tego dnia w koszulkach z krótkim rękawkami chodzili)
- słońce świeci od złej strony (na filmikach można sprawdzić, że słońce stosunku do tego zdjęcia powinno świeci z prawej strony)
itd. itd.
Wystarczył jeden post o treści "fake" ale nie, zaraz całe forum musi zaspamować ;D
btw, data wygląda jak zegarek w 24h :p
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
btw, data wygląda jak zegarek w 24h :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów