Hatebreed - Straight to your face . na tego typu koncertach lepiej mieć refleks
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Na koncertach hardcorowych refleks ci duzo nie da, tam to jedyny atut to betonowe ciało albo brak czycia w obrębie od pasa w góre.... Wiem z autopsji po koncercie Sworm Enemy na Tatto Konwent 2011 chyba...
Tak to jest dzieci jeśli na małej powierzchni spotka się grupa ludzi chorych na ADHD lub epilepsję...
Księciuniu, dajno dwa złote.
Dobrze że chłopaki capoeire mają gdzie ćwiczyć...
Hardcorowcy to akurat nie brudasy, ba, niektorzy wiecej wagi do swoich ciuchów przywiązują niż niejedna panienka. Secundo, to nie pogo tylko mosh, różnice są zasadnicze, jak choćby dozwolony rodzaj obuwia.
Ahh, przypominają mi się czasy biegania ludziom po głowach.
Ahh, przypominają mi się czasy biegania ludziom po głowach.
ja pierdole niewiedzialem ze ludzie pierwotnii jeszcze zyja
Jestem za. Na wejściu powinni rozdawać maczety do majtania. Świat byłby normalniejszy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów