Czyli jak odstraszyć facetów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
nie wyglądają na zniesmaczonych : )
sam też bym nie wyglądał : >
sam też bym nie wyglądał : >
"Ludzie rozumieją mnie tak słabo, że nie rozumieją nawet moich narzekań na to, że mnie nie rozumieją."
Murzyn najlepszy przez telefon: "I think she went to take a shit honestly"
A niektórzy frajerzy zostają. Babka pierdzi im w łeb dosłownie, ale że wygłodniałe biedaki nie mieli nigdy nic równie ładnego, to cisną ostro. To jak jeść tort z bobkiem zamiast wisienki.
A niektórzy frajerzy zostają. Babka pierdzi im w łeb dosłownie, ale że wygłodniałe biedaki nie mieli nigdy nic równie ładnego, to cisną ostro. To jak jeść tort z bobkiem zamiast wisienki.
Oj tam, oj tam mnie gazy u laski kręcą, no ale ja to jestem pojebany
Mnie by nie odstraszyła, mogłaby mi nawet pierdzieć siedząc na mojej twarzy.
00:01 nie ma ręki.
HELL YEAH!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów