18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
ostra riposta
D................o • 2010-10-29, 14:35
Osoba myslaca o stanowisku prezydenta Francji:)
Lider Frontu Narodowego:

Cytat:

Ludzie mnie pytają: "Pan chce wyrzucić nielegalnych imigrantów. Czy pomyślał pan o ich dzieciach? " Oczywiście, że pomyślałem. Nie wolno rozdzielać dzieci i rodziców, niech jadą razem - powiedział kilka lat temu.

Bije na leb i na glowe, nie jednego rasiste

zrodlo: konflikty.wp.pl/kat,1356,title,Lubia-kebab...-ale-nie-Turkow---Europa-...

edit: poprawilem tagi
Zgłoś
A................L 2010-10-29, 16:38 12
Dobrze gada! Polać mu!
Zgłoś
Luis 2010-10-29, 18:57 1
ej jakie rasistowskie... bez przesady. dobrze gada. jakby zostawił dzieci to też byłoby źle, że co z nimi zrobić. i to nie byłoby rasistowskie ze strony narodu? hehe
Zgłoś
M................L 2010-10-29, 22:47 3
Odzyskuję wiarę w Europę, jednak jest nadzieja na przetrwanie tego kontynentu przed zalaniem przez obcych. Musimy chronić naszą przyszłość pamiętając że to nie jest rasizm tylko logiczne myślenie. Europa a więc i Polska mają jeszcze szansę przeżycia ale to od nas zależy jak ją wykorzystamy.
Zgłoś
Apollo 2010-10-30, 0:47 4
Dlaxo napisał/a:

Bije na leb i na glowe, nie jednego rasiste

To nie jest rasizm tylko czysty patriotyzm i troska o własną ojczyznę - szkoda, że niektórym Polakom tych cech brakuje...

The Green Fairy is my religion...
Zgłoś
MaxKing 2010-10-30, 0:53
Piwo mu postawić! Ew. autorowi posta.

Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).
Zgłoś
j................e 2010-10-30, 1:00
tylko jak wywalą z kraju wszystkich niewolników to kto będzie u nich pracował???
Zgłoś
Apollo 2010-10-30, 1:10
cybant napisał/a:

tylko jak wywalą z kraju wszystkich niewolników to kto będzie u nich pracował???

Cybant a czy umiesz robić kebaby?

Zgłoś
MaxKing 2010-10-30, 1:34
Apollo napisał/a:

Cybant a czy umiesz robić kebaby?

Kebaby jak kebaby, ale kto policjantom statystyki poprawi?

Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).
Zgłoś
grander 2010-10-30, 1:52
Przecinek

Usun przecinek zza " na glowe". Popraw nie jednego na niejednego...Poza tym jestem na tak...
Zgłoś
Apollo 2010-10-30, 3:30
MaxKing napisał/a:

Kebaby jak kebaby, ale kto policjantom statystyki poprawi?

Nasi polscy bandyci
Wszyscy zagraniczni przestępcy - wypierdalać - albo sami, żywi albo w worku do grobu rodzinki, poza granicami Polski...

Zgłoś
tranzystor 2010-10-30, 9:50 1
Polscy katole uważają to za rasizm, dlatego nas wszystkie przyjeżdżające do Polski brudasy dymają dojąc jeszcze zasiłki.
Zgłoś
oksi89 2010-10-30, 11:34
My powinniśmy zacząć od wywalenia na zbity pysk wszystkich Cyganów i Czeczenów od nas. To rozwiąże 90% naszych problemów z imigrantami.
Zgłoś
Gszysztow 2010-10-30, 13:51
tranzystor napisał/a:

Polscy katole uważają to za rasizm, dlatego nas wszystkie przyjeżdżające do Polski brudasy dymają dojąc jeszcze zasiłki.

Ciebie bym w pierwszym rzucie wypierdolił, między dwumetrowym czeczenem i cyganką z patelniami, żeby Ci nudno nie było. Katole, mohery, za to ty kim jesteś? Musisz przynależeć do jakiejś grupy, żebym mógł Ci przypisać określone poglądy, no nie?

Veni Vidi Vyiebane
Zgłoś
mrrr... rrrr... rrrr... 2010-10-30, 15:14
Jeśli zamykasz się w ramach myślowych tych grup to musisz.

XaneX.XiksiksX.I am perwert.Pan Kocur.(A)Abstynent.Mrrr... rrrr... rrrr...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów