18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
🔥 Impreza firmowa - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
qwachu 2013-09-09, 16:01 2
Taa wina "ślepej kurwy", że jakiś debil napierdala 240, pewnie 2x przekraczając dozwoloną prędkość... W głowkę się jebnijta.
Zgłoś
R................c 2013-09-09, 16:04 1
Takie hamowanie z 250 do 100 to chyba mu flaki wywróciło wewnątrz. I tak respekt za zimną krew.
Zgłoś
saimonwsq 2013-09-09, 16:28 6
Widzę, że sami niedzielni kierowcy się wypowiadają. Nie mam prawka na motocykl co prawda ale za to mam na b,c i jakoś widzę w lusterku tym bardziej na autostradzie gdy zbliża się ktoś na ścigaczu. Po to są takie motocykle żeby nimi zapierdalać. Więc komentarze typu, że za szybko wsadźcie sobie w dupę
Zgłoś
dumad 2013-09-09, 16:35
raz się ścigałem z jednym. niestety dałem rade tylko 200km/h. motór był szybszy
Zgłoś
thez 2013-09-09, 17:01 1
I dlaczego takie trepy nie muszą przechodzić psychotestów, żeby wsiąść na ścigacz? To jest droga publiczna, PUBLICZNA!
Zgłoś
e................n 2013-09-09, 17:05 9
Czytam te komentarze i już wiem dlaczego Polscy kierowcy powodują tyle wypadków na autostradach w Niemczech, zwłaszcza w miejscach gdzie nie ma ograniczeń(autobahn-a).

To jest kurwa autostrada. Zanim zmienisz pas musisz liczyć się z tym że ktoś na lewym może zapierdalać znacznie więcej niż ty swoim tdi.
Dla kierowcy z doświadczeniem i umiejętnościami ocena szybkości zbliżającego się pojazdu z tyłu nie stanowi problemu. A niedzielne matoły jeżdżą właśnie tak jak na tym filmiku.

Mam kat. A i trochę pojeździłem na 2 kółkach. I powiem Wam że wielu motocyklistów robi błąd zapierdalając bez pomyślunku po drogach publicznych. Chociaż w tym konkretnym wypadu widzę winę tylko puszkarza.
Nie bądźmy już wszyscy tacy kurwa święci. Gdzie miał chłop zapierdalać jak nie na autostradzie? Przecież nie w mieście.

Ja zawsze wychodzę z założenia, że tak autem jak i na motocyklu jeżdżą kurwy i spoko ludzie. W każdym stadzie są czarne owce. To może być motorniczy, kierowca autobusu czy ciężarówki.

Aha. Motocyklista hardcore. Mógł zginać a zapierdala dalej. I nie miał szans zrobić nic innego jak odbić max w lewo i hamować.
Aha2. Chuj w dupę lalusiom którzy zapierdalają motocyklami w krótkich spodenkach i rękawku.
Zgłoś
ellsworth 2013-09-09, 17:36 3
@up Kierowca MA PRAWO spodziewać się pojazdów jadących z prędkością zbliżoną do tej, która jest dopuszczalna na drodze, a nie przewidywać, ze może ktoś na 30km/h pojedzie 300 bo ten sposób nie można by się poruszać po drodze. Jeżeli facet jedzie kilka razy szybciej niż wszyscy inni to sam sobie jest winien i to niezależnie od dopuszczalnej prędkości, ponieważ swoją jazdę należy też dostosować do WARUNKÓW RUCHU I INNYCH UŻYTKOWNIKÓW DROGI.
Zgłoś
t................a 2013-09-09, 17:40
Marbax napisał/a:

Auto 90 km/h, motocykl 240 km/h, różnica prędkości 150 km/h. Zbliży się w 3 sekundy o nieco ponad 120 metrów. 3 sekundy to długo, a 120 metrów blisko. Więc bez przesady, ślepak i tyle. A co do motocyklisty, był czujny, umie hamować i nawet go nie strąbił. Zasuwam, nawet jeśli to autostrada, znacznie przekraczam prędkość, to ja uważam na innych i za innych, proste. Wbrew pozorom awaryjne hamowanie motocyklem z 250 do 100 jest prostsze i bezpieczniejsze niż awaryjne ze 100 do 0.

Twoja teza jest prawidłowa pod warunkiem, że w trakcie całego manewru wyprzedzania skupiasz się na tylnym lusterku
Zgłoś
KrisCFC 2013-09-09, 17:51
Tak blisko...
Zgłoś
stanek1235 2013-09-09, 17:53
debili nie sieja sami sie rodza :/
Zgłoś
danon1906 2013-09-09, 17:58
mogl przypierdolic
Zgłoś
e................n 2013-09-09, 18:10
W dojczlandi się skończy sielanka. Bo mają zrobić ograniczenia na autostradzie tak jak w całej UE.
I skończy się zapieprz ile fabryka dała.

Z tym że drogi publiczne to nie tor wyścigowy zgadzam się. Ale jak to w życiu każdy patrzy ze swojej strony. Jak mielibyście taki sprzęt tez chcielibyście trochę przycisnąć.
Autostrada jest drogą specyficzną. Wiele osób robi błąd . Jadą sobie 90km/h prawym pasem. Wszystko ok. mają prawo jechać wolniej niż ograniczenie. Ale jak biorą się za wyprzedzanie to nie biorą pod uwagę że ten samochód na lewym za nim mimo jakiegoś tam dystansu jedzie 50km/h szybciej i za moment będzie na równi z nim.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-09-09, 19:04 1
ellsworth napisał/a:

@up Kierowca MA PRAWO spodziewać się pojazdów jadących z prędkością zbliżoną do tej, która jest dopuszczalna na drodze, a nie przewidywać, ze może ktoś na 30km/h pojedzie 300 bo ten sposób nie można by się poruszać po drodze.

Owszem można. Jak na autostradzie widzisz motocykl na lewym pasie to kurwa patrzysz w to lusterko aż nie ocenisz prędkości i zostajesz na swoim pasie. Takie zajechanie to kompletny brak wyobraźni.

Aż mi serce w gardle stanęło na tym filmiku
Zgłoś
Zlosiejek 2013-09-09, 19:17
@beniozmc

Nie zgodze się z tobą, nie chce oceniać jakim jesteś kierowcą i ile km w życiu przejechałeś ale uwierz mi, można
dostrzec pojazd jadący z taką predkością, tym bardziej że na tym filmie widać, że samochód wjechał praktycznie wprost pod
motor.

Lusterka są od tego by ich używać. Jesli ty spojrzysz w lusterko tylko raz na ok 1 sekunde przed wyprzedzaniem, nie wiesz co dzieje się za tobą i nie ocenisz prędkości innych. Pozdrawiam.
Zgłoś
matiqq 2013-09-09, 19:18
Powiem tak...

Co za popierdoleńcy siedzą w tych internetach!

240 to normalna prędkość, droga jest przystosowana do tego, motocykl z resztą też.

Ja jeżdżę bardzo, ale to bardzo często po autostradach w Niemczech pokonując setki kilometrów dziennie samochodem jadąc 240-260km/h staram jechać się środkowym pasem lub możliwie prawej strony (na 2 pasmówce) ponieważ zdarzyło mi się "osrać" przy spotkaniu pierwszego stopnia z samochodem hamującym z 340 km/h do mojej prędkości 260 km/h podczas wyprzedzania.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem