📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
matiqq napisał/a:
Powiem tak...
Co za popierdoleńcy siedzą w tych internetach!
A co gorsze oni jeżdżą po drogach
Również latam na moto i uważam ,że takie prędkości tylko na autostradach przy niewielkim ruchu. Debile jeżdzący tak po miastach niszczą nam tylko opinie.
A ja jako dumny kierowca dwuśladu sram ciepłym kałem na motocyklistów i nie będę patrzył jebane lusterka żeby złamasy mogli na motorach z Anglii napierdalać po 240 na publicznych ( niekoniecznie odnoszę się do sytuacji z filmu) po to są pierdolone ograniczenie. Jak chcesz poczuć wiatr we włosach to se kup suszarkę do włosów. A jak ci nie pasuje to goń dupsko na tor wyścigowy.
Co do zapierdalania 340 km/h po autostradach w Niemczech to nie jest tam przypadkiem adnotacja na tablicach, że powyżej 140 km/h ubezpieczalnia nie wypłaca odszkodowania?
Ludzie robili, robią i będą robić błędy na drogach bo nikt nie jest cyborgiem. Istnieje coś takiego jak zasada ograniczonego zaufania - w wolnej interpretacji bierzesz na siebie część odpowiedzialności za błędy innych.
Zapierdalając 240 masz z tym duży problem i pretensje do siebie. Nie bronię nikomu zapierdalać po prostu bądź mężczyzną a nie cipą i licz się z konsekwencjami tego, że lubisz poszaleć.
Ludzie robili, robią i będą robić błędy na drogach bo nikt nie jest cyborgiem. Istnieje coś takiego jak zasada ograniczonego zaufania - w wolnej interpretacji bierzesz na siebie część odpowiedzialności za błędy innych.
Zapierdalając 240 masz z tym duży problem i pretensje do siebie. Nie bronię nikomu zapierdalać po prostu bądź mężczyzną a nie cipą i licz się z konsekwencjami tego, że lubisz poszaleć.
jak jedziesz sobie "spokojnie" 240 km/h to ciężko Cię od razu zobaczyć...
licze sie z tym ale i tak lubie pozapi$rdalac ;d trzeba myslec za dwoch i tyle ;]
licze sie z tym ale i tak lubie pozapi$rdalac ;d trzeba myslec za dwoch i tyle ;]
@up z tego co widzę to jesteś kobietą. Czy mogę pozapierdalać z Tobą?
!Timon napisał/a:
Co do zapierdalania 340 km/h po autostradach w Niemczech to nie jest tam przypadkiem adnotacja na tablicach, że powyżej 140 km/h ubezpieczalnia nie wypłaca odszkodowania?
Na autostradach W Niemczech jest ograniczenie "lotne" co w praktyce oznacza max 140 przy złej pogodzie a jak słonko wygrzeje jezdnie można zapierdalać...
a co do ubezpieczenia i bezpiecznej jazdy... nie ma czegoś takiego jak limit prędkości, ale mogą dojebać się do warunków na drodze itp. Prędkość, szaleństwo itp. to stereotypy, nie wiem, czy miałeś okazję jechać 3 lub 4 pasmówką, ale mogę Ci obiecać, że lewy/środkowy pas, przy dobrych warunkach nie zwalnia poniżej 180km/h a na 4 pasach częstym widokiem są pociski 330km/h +++
beniozmc napisał/a:
jak jedziesz sobie "spokojnie" 240 km/h to ciężko Cię od razu zobaczyć...
ja pierdole jak mozna nie bylo wyczuc tej ironii
funter.pl/1668/jade_sobie_spokojnie_300_kmh_a_tu_jakis_wariat_w_audi.html
oby więcej takich i jebać szlifierkowców zawsze mnie szlak trafia jak się wyłania taki idiota zza zakrętu .....
oby więcej takich i jebać szlifierkowców zawsze mnie szlak trafia jak się wyłania taki idiota zza zakrętu .....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów