Miałem kiedyś na studiach w grupie identycznego kolesia, który też ciągle wszystko rozkminiał i cały czas pierdolił swoje mądrości każdemu nad uchem. To jest typowy nerd siedzący wiecznie przed kompem, chłonący internet kilogramami i lubiący czasami przyćpać mdma, dxm, thc, mefe, czy inny łatwo dostępny syf. Ten kolo i bez ćpania ma taki charakter, tylko go wtedy tak nie wygina.
Akurat THC i alkohol to zostaw w spokoju idź lepiej siej propagandę u siebie w Rzeszy szkopski psie
Więc przestałem celować w nią flarą...
Akurat THC i alkohol to zostaw w spokoju idź lepiej siej propagandę u siebie w Rzeszy szkopski psie
akurat to thc to najwieksze gowno. robi ludziom gabke z mozgu i przejarane lby nawet nie pamietaja czy mieszkanie na klucz zamkneli
akurat to thc to najwieksze gowno. robi ludziom gabke z mozgu i przejarane lby nawet nie pamietaja czy mieszkanie na klucz zamkneli
Dokładnie.
Można się z typa śmiać, ale istnieją ludzie, którzy mają takie ciągi skrótów myślowych cały czas i nawet o tym nie wiedzą, że są zjebami, których nikt nie chce słuchać. Na pewno w dużo mniejszym stopniu, ale czasem wystarczy się wsłuchać. Ludzie ogólnie pierdolą od rzeczy, skacząc z tematu na temat, bez konkluzji.
W sumie skróty myślowe dawniej były cechą elit i klasy wyższej, które pomagały szybko i bez zbędnego gadania szybko opisać jakieś zjawisko lub zachowanie, ale wymagało to wykształcenia i obeznania w literaturze i to naprawdę obszernego rozeznania. Dzisiaj właśnie taki typ, jak na filmie myśli, że jak porobił sobie skróty myślowe do jakiś artykułów i informacji z internetu, których nikt nie rozumie to jest inteligentny, a tak naprawdę leje wodę, pierdoli bzdury bez żadnych wniosków, a w głowie sobie uroił wizerunek biegłego znawcy w zakresie chemii i środków odurzających etc.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów