18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
NiemiecWaszPan 2021-03-24, 22:02 9
Miałem kiedyś na studiach w grupie identycznego kolesia, który też ciągle wszystko rozkminiał i cały czas pierdolił swoje mądrości każdemu nad uchem. To jest typowy nerd siedzący wiecznie przed kompem, chłonący internet kilogramami i lubiący czasami przyćpać mdma, dxm, thc, mefe, czy inny łatwo dostępny syf. Ten kolo i bez ćpania ma taki charakter, tylko go wtedy tak nie wygina.
Zgłoś
Payan 2021-03-24, 22:05
Nie dałem rady obejrzeć do końca.
Zgłoś
skoorviel 2021-03-24, 22:14 4
Do tego kiwania się jeszcze mógł garde trzymać, ale na poważnie.. koleś ufrykany, ale słownictwem i inteligencja miażdży tych ryjacych nagrywających wieprzów.
Zgłoś
Tupajew15 2021-03-24, 22:28 5
100 razy wolę takich nafukanych, ale inteligentnych ludków od tych wszystkich normalnych, chociaż jest o czym pogadać. Ma ktoś na niego namiar? fajnie by było coś razem oszamać i podyskutować pokój wszystkim nafukanym
Zgłoś
Zcarg 2021-03-24, 22:29 4
NiemiecWaszPan napisał/a:

Miałem kiedyś na studiach w grupie identycznego kolesia, który też ciągle wszystko rozkminiał i cały czas pierdolił swoje mądrości każdemu nad uchem. To jest typowy nerd siedzący wiecznie przed kompem, chłonący internet kilogramami i lubiący czasami przyćpać mdma, dxm, thc, mefe, czy inny łatwo dostępny syf. Ten kolo i bez ćpania ma taki charakter, tylko go wtedy tak nie wygina.

Akurat THC i alkohol to zostaw w spokoju idź lepiej siej propagandę u siebie w Rzeszy szkopski psie

Podpis
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Zgłoś
generał 2021-03-24, 22:59 3
Kurwa stary film w chuj no ale Gimby nie znają
Zgłoś
p................a 2021-03-24, 23:00 1
Widziałem to parę lat temu. Ciekaw czy gościu jeszcze żyje...
Zgłoś
medyklujleczywchuj 2021-03-24, 23:05 5
Zcarg napisał/a:

Akurat THC i alkohol to zostaw w spokoju idź lepiej siej propagandę u siebie w Rzeszy szkopski psie

akurat to thc to najwieksze gowno. robi ludziom gabke z mozgu i przejarane lby nawet nie pamietaja czy mieszkanie na klucz zamkneli
Zgłoś
psychoczarny 2021-03-24, 23:11 2
medyklujleczywchuj napisał/a:

akurat to thc to najwieksze gowno. robi ludziom gabke z mozgu i przejarane lby nawet nie pamietaja czy mieszkanie na klucz zamkneli

Dokładnie.
Zgłoś
Tuco 2021-03-24, 23:12 1
Można się z typa śmiać, ale istnieją ludzie, którzy mają takie ciągi skrótów myślowych cały czas i nawet o tym nie wiedzą, że są zjebami, których nikt nie chce słuchać. Na pewno w dużo mniejszym stopniu, ale czasem wystarczy się wsłuchać. Ludzie ogólnie pierdolą od rzeczy, skacząc z tematu na temat, bez konkluzji.
Zgłoś
Cezar87 2021-03-25, 0:01
Z czego sie tu smiac? Napizgady chlopaszek ktory madrze mowi o tym co wie i zna Jak ktos go nie zrozumial to trzeba w sobie problem dostrzec.
Zgłoś
S................4 2021-03-25, 0:24
Tuco napisał/a:

Można się z typa śmiać, ale istnieją ludzie, którzy mają takie ciągi skrótów myślowych cały czas i nawet o tym nie wiedzą, że są zjebami, których nikt nie chce słuchać. Na pewno w dużo mniejszym stopniu, ale czasem wystarczy się wsłuchać. Ludzie ogólnie pierdolą od rzeczy, skacząc z tematu na temat, bez konkluzji.

W sumie skróty myślowe dawniej były cechą elit i klasy wyższej, które pomagały szybko i bez zbędnego gadania szybko opisać jakieś zjawisko lub zachowanie, ale wymagało to wykształcenia i obeznania w literaturze i to naprawdę obszernego rozeznania. Dzisiaj właśnie taki typ, jak na filmie myśli, że jak porobił sobie skróty myślowe do jakiś artykułów i informacji z internetu, których nikt nie rozumie to jest inteligentny, a tak naprawdę leje wodę, pierdoli bzdury bez żadnych wniosków, a w głowie sobie uroił wizerunek biegłego znawcy w zakresie chemii i środków odurzających etc.
Zgłoś
Zenonn 2021-03-25, 1:13 1
Żaden nawet nie wkleił tego, o czym alchemik opowiada

Macie i słuchajcie

Zgłoś
Jacanpacan 2021-03-25, 6:32
Amfetamina matka wszystkich mądrych! ale tunwidac przekroczona norma
Zgłoś
Baranozo 2021-03-25, 7:14
Srogie piguły milordzie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów