📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
naćpany ale słychać ze inteligentny facet ale jak się porobił to jednak nie inteligentny...
Oho kosmici przylecieli.
Łódź, kurwa.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Guwnojat napisał/a:
Internet masz od wczoraj?
Chyba był dopiero na tym kanale i zobaczył filmik
masz troche racji ale nie wiem ile tego wdupił
ale cza przyznać bo koleś ma pozytywną banie wchuj
Gosc jest mega inteligentny. Bania zryta na maxa
Leci pewnie dobry miesiac, z jakimiś małymi przerwami
Material - zwykly andrzej, ale tez sporo cioci Krysi wjechalo
Leci pewnie dobry miesiac, z jakimiś małymi przerwami
Material - zwykly andrzej, ale tez sporo cioci Krysi wjechalo
"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów