📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Wyklepie się.
czy policjanci, strazacy czy ratownicy sa specjalni szkoleni zeby wypowiadac sie w telewizji w tak oficjalny, sztywny i przy okazji smieszny sposob ?
up
Nie czepiaj się, koleś ledwo zachowuje powagę. Nie dziwie się, że ma problem ze skleceniem zdania, skoro lada chwila może wybuchnąć gromkim śmiechem .
Nie czepiaj się, koleś ledwo zachowuje powagę. Nie dziwie się, że ma problem ze skleceniem zdania, skoro lada chwila może wybuchnąć gromkim śmiechem .
Ojjj spieszyło się jej z opłatą, może miała zaległe rachunki?
Dobrze, że pan aspirant nam wytłumaczył, że przyczyną był źle obsłużyty samochód.
@up, nie pierdol, koleś próbuje się nie śmiać, a ty masz jeszcze pretensje. Do tego dochodzi jeszcze to, że jakby nie patrzeć musi on być też zmęczony pracą- gdybyś nie zauważył nie jest to oficjalny rzecznik prasowy straży, tylko normalny zapierdalający strażak.
Nie no kuźwa... po każdej takiej akcji próbuje... Jak tylko się da, nawet kiedyś po pijaku (nie jeździłem nigdzie żeby nie było tylko odpaliłem na własnym podwórku i zrobiłem wsteczny i do przodu)... Ale nie wiem jak można pomylić gaz z hamulcem! Nie wiem po prostu, to jest jak odruch... nie da się
Mogła się rozpędzić, wtedy wyjechała by na targowisku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów