📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Najbardziej zastanawiające jest to, co robiła blondynka o 6 rano na ulicy
Stop drogił polisą
Idą przymrozki to i układ napędowy szwankuje... Oczywiście chodzi mi o układ napędowy Blondynki
no ale oczywiście w stereotypy się nie wierzy
kurwa jego mać i do kroćset fur beczek - kiedy w końcu zabronią zdawać babom PJ !!!
kurwa jego mać i do kroćset fur beczek - kiedy w końcu zabronią zdawać babom PJ !!!
PanW napisał/a:
Baby nie powinny mieć prawka -.-
W ostateczności mogą wprowadzić dla nich na taczki.
tak to jest jak się obciąga kutasa egzaminatortowi parę dni przed i instruktorowi na prawko
kolejna sytuacja. Baba nie wiedziala i pomylilo jej sie. ma w aucie 3 pedaly z czego nacisniecie dwóch bylo by dobrym wyborem, oczywiscie baba nie wiedziala co nacisnaci nacisnela na GAZ. 33% szans na blad z czego znasz poprawna odpowiedz i wybierasz wlasna ta zla. czy to nie jest do kurwy nedzy fenomen. Zabic taka kurwe to malo
@kucma19 Naciśnięcie sprzęgła też byłoby dobrym wyjściem? A to ciekawe... Oczywiście jeśli mówimy o naciśnięciu jakiegokolwiek pedału po odpaleniu samochodu, jak to zrobiła Pani Blondynka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów