📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
"nie wiem od którego zacząć" miałem nadzieje, że zobaczę jakiś gangbang ale to jednak nie jest hard
przynajmniej jeden, choć debil powiedział, że zginie w walce za Ojczyznę..
pomimo że pochodzę/ mieszkam w Ostrowie to czuję powoli że muszę zmienić lokalizację mojego zameldowania. Odkąd pan Hemoglobina stał się sławny to każdy tutaj zaczyna na siłe być nim, a facet po prostu jest chory, teraz niby jest gwiazdą każdy sobie robi z nim zdjęcia stawiają mu piwa i powtarzają w kółko hasła związane z nim.
Ale Ci Maturzyści są żenujący, takie pajacowanie na siłę jest gorsze od tego całego bredzącego kolesia.
zajebisty ten ostatni koles
smutne, ale niestety większość komentujących tutaj prezentuje ten sam poziom żartu
Wytrzymałem kilkadziesiąt sekund pierdolenia tych idiotów...
Suche! Taka sytuacja.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów