📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ostry skończył się na kill'em all
- Ostry.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
- Ostry.
Jakim cudem jak on cos nagrywa to mikrofon nie łapie tego co leci z głośników (to co zostało juz nagrane ) ?
galanonim poczytaj o czyms takim jak mikrofon dynamiczny i mikrofon pojemnosciowy
@up bo to nie mikrofon za 1zł z bazaru?
@ galanonim
np. nakłada tzw. bramkę szumów na kanał. z wysokim progiem ( threshold) ok -10db, dzięki czemu wszystko poniżej tej głośności nie zostaje nagrane.
np. nakłada tzw. bramkę szumów na kanał. z wysokim progiem ( threshold) ok -10db, dzięki czemu wszystko poniżej tej głośności nie zostaje nagrane.
Patrzcie jak to się robi naprawdę, idioci myślący, że wystarczy ustawiać klocki w FL'u. Najmniej wiecie a najwięcej macie do powiedzenia.
robi muzykę na tym na czym bawią się jego najwięksi fani.
Nie widzę problemu żeby nagrać ten utwór w FL'u. DAW nie ma tutaj znaczenia
No wyszło fajnie, ale dźwięki tak przemielone, że równie dobrze mógł nagrać jak sra i zrobić z tego coś podobnego. Myślałem że z surowych nagrań to zrobi.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów