18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
boon54321 2012-12-20, 21:14
Musze się przyznać "szczena mi opadła" sam w to gram ale nie ogarniam większości poziomów trudności , i chyba to White Wolf najlepszy w Osu! do tego to polak , Mam tylko pytanie jak on ustawił 3 klawisze odpowiadające "tapowaniu". Jeżeli jakoś zaawansowany sie pojawi prosze o odopowiedź.
Zgłoś
Moby_Dick 2012-12-20, 21:18
@up ctrl c kopiuje, ctrl v wkleja a spacją przeskakuje poziomy

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
czarkou 2012-12-20, 21:24 1
Osu fajna gierka, ale z rythm and music polecam Flash Flash Revolution/Stepmanie

I btw, to są szybkie palce
Zgłoś
boon54321 2012-12-20, 21:24
Hahaha..... Pytam sie serio rozumiem sadol itd ale chciałbym poporostu wiedzieć to grzech?
Zgłoś
S................s 2012-12-20, 21:25
ta kurwa szybkie palce.. napierdala ciagel w BNM a na ekranie numerki z dupy i kiwczaca japonka... Gratuluje talentu -.-
Zgłoś
Kemawir 2012-12-20, 21:28 2
Sataris napisał/a:

ta kurwa szybkie palce.. napierdala ciagel w BNM a na ekranie numerki z dupy i kiwczaca japonka... Gratuluje talentu -.-

Wrzucaj filmik jak ty tak napierdalasz.
Zgłoś
Patex 2012-12-20, 21:43
On czasem nie robi tego tabletem graficznym ? Widać jak na ekranie i tam z tyłu rusza sie tak samo więc nie ma sie czym podniecać że rak szybko ^^Jeśli się mylę to przepraszam ;]

Edit: aa sorry nie zauważyłem że używa się też myszki >,<
Zgłoś
surgicaltechno 2012-12-20, 21:46
jak bym nie miał kolegów i rodziny to może bym go wyzwał na pojedynek po długim treningu .
Zgłoś
darthbercik 2012-12-20, 22:23
Bez urazy, ale won mi z czymś takim z sadistica... Ni to śmieszne, ni to sadystyczne...
Zgłoś
dk2626 2012-12-20, 22:36
To jest całkiem popularne, sam kiedyś grałem, ale myszką. Są nawet zawody i to teraz, Polacy sobie dobrze radzą, są zaraz za podium i co Was pewnie zaskoczy, to nie kitajce są na pierwszym miejscu, osu! to całkiem spoko gierka Polecam

mglisty napisał/a:

Jak mnie wkurwia to jęczenie Azjatki w tle...one wszystkie mają identyczny głos.

To syntezator geniuszu : Hatsune Miku

No i oczywiście:

Zgłoś
z-a-j-e-b-i-s-t-y 2012-12-20, 22:44
walenie gruchy wzmacnia paluchy
Zgłoś
blackbird969 2012-12-20, 22:50
przegrał życie
Zgłoś
xDSx 2012-12-20, 22:54 1
Niezależnie od tego jak dobrze coś robisz i tak znajdzie się azjata, który zrobi to lepiej,
btw. pokazałby chłopak klasę i wygrał dla polski WCG czy coś, a nie gra w jakieś duperele
Zgłoś
meheleh 2012-12-20, 23:39 1
hrns napisał/a:

Gratuluję pożytecznie spędzonego czasu na praktykę. Może teraz z czystym sumieniem usiąść w fotelu, zapalić cygaro i przyznać sam przed sobą , że przegrał życie w 100 %

Niestety nie każdy człowiek spośród około 7 milardów ludzi, prowadzi tak zajebiste życie jak Ty

Deal with it, Mr. Hater !
Zgłoś
Mr Dan 2012-12-21, 1:39 1
hrns - oceniasz gościa po tym, jak gra w 1 głupią grę. Masz jakiś 6 zmysł, że po 5 minutowym filmiku jesteś w stanie określić ile ktoś czasu poświęcił?

PS. Co do OSU, to gra jest spoko. Sam w to gram czasem, tylko, że nie lubię tej zwykłej opcji, tylko łapanie owoców. Moja średnia, to 97,56%, a gram na 5 gwiazdkowych kawałkach i naprawdę nie trzeba wiele czasu, by do tego dojść. Jeśli ktoś gra może 3-5 gierek dziennie w tej opcji przez tydzień jest w stanie uzyskać podobną średnią zakładając, że widzi OSU 1 raz w życiu.

Trolowanie, to sztóka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów