📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Musze się przyznać "szczena mi opadła" sam w to gram ale nie ogarniam większości poziomów trudności , i chyba to White Wolf najlepszy w Osu! do tego to polak , Mam tylko pytanie jak on ustawił 3 klawisze odpowiadające "tapowaniu". Jeżeli jakoś zaawansowany sie pojawi prosze o odopowiedź.
@up ctrl c kopiuje, ctrl v wkleja a spacją przeskakuje poziomy
I btw, to są szybkie palce
Hahaha..... Pytam sie serio rozumiem sadol itd ale chciałbym poporostu wiedzieć to grzech?
ta kurwa szybkie palce.. napierdala ciagel w BNM a na ekranie numerki z dupy i kiwczaca japonka... Gratuluje talentu -.-
Sataris napisał/a:
ta kurwa szybkie palce.. napierdala ciagel w BNM a na ekranie numerki z dupy i kiwczaca japonka... Gratuluje talentu -.-
Wrzucaj filmik jak ty tak napierdalasz.
On czasem nie robi tego tabletem graficznym ? Widać jak na ekranie i tam z tyłu rusza sie tak samo więc nie ma sie czym podniecać że rak szybko ^^Jeśli się mylę to przepraszam ;]
Edit: aa sorry nie zauważyłem że używa się też myszki >,<
Edit: aa sorry nie zauważyłem że używa się też myszki >,<
jak bym nie miał kolegów i rodziny to może bym go wyzwał na pojedynek po długim treningu .
Bez urazy, ale won mi z czymś takim z sadistica... Ni to śmieszne, ni to sadystyczne...
To jest całkiem popularne, sam kiedyś grałem, ale myszką. Są nawet zawody i to teraz, Polacy sobie dobrze radzą, są zaraz za podium i co Was pewnie zaskoczy, to nie kitajce są na pierwszym miejscu, osu! to całkiem spoko gierka Polecam
To syntezator geniuszu : Hatsune Miku
No i oczywiście:
mglisty napisał/a:
Jak mnie wkurwia to jęczenie Azjatki w tle...one wszystkie mają identyczny głos.
To syntezator geniuszu : Hatsune Miku
No i oczywiście:
walenie gruchy wzmacnia paluchy
przegrał życie
Niezależnie od tego jak dobrze coś robisz i tak znajdzie się azjata, który zrobi to lepiej,
btw. pokazałby chłopak klasę i wygrał dla polski WCG czy coś, a nie gra w jakieś duperele
btw. pokazałby chłopak klasę i wygrał dla polski WCG czy coś, a nie gra w jakieś duperele
hrns napisał/a:
Gratuluję pożytecznie spędzonego czasu na praktykę. Może teraz z czystym sumieniem usiąść w fotelu, zapalić cygaro i przyznać sam przed sobą , że przegrał życie w 100 %
Niestety nie każdy człowiek spośród około 7 milardów ludzi, prowadzi tak zajebiste życie jak Ty
Deal with it, Mr. Hater !
hrns - oceniasz gościa po tym, jak gra w 1 głupią grę. Masz jakiś 6 zmysł, że po 5 minutowym filmiku jesteś w stanie określić ile ktoś czasu poświęcił?
PS. Co do OSU, to gra jest spoko. Sam w to gram czasem, tylko, że nie lubię tej zwykłej opcji, tylko łapanie owoców. Moja średnia, to 97,56%, a gram na 5 gwiazdkowych kawałkach i naprawdę nie trzeba wiele czasu, by do tego dojść. Jeśli ktoś gra może 3-5 gierek dziennie w tej opcji przez tydzień jest w stanie uzyskać podobną średnią zakładając, że widzi OSU 1 raz w życiu.
PS. Co do OSU, to gra jest spoko. Sam w to gram czasem, tylko, że nie lubię tej zwykłej opcji, tylko łapanie owoców. Moja średnia, to 97,56%, a gram na 5 gwiazdkowych kawałkach i naprawdę nie trzeba wiele czasu, by do tego dojść. Jeśli ktoś gra może 3-5 gierek dziennie w tej opcji przez tydzień jest w stanie uzyskać podobną średnią zakładając, że widzi OSU 1 raz w życiu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów