18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Budyn3218 2012-12-21, 14:44
To "White wolf " jest , polak, 4 lata w to pyka. Ja mam 19 lvl, on 100+ któryś tam. Drugi w ranku na przynajmniej 60 000 jest.
Polska wymiata!

Hehe )
Zgłoś
Nady93 2012-12-21, 22:31
LoperPL napisał/a:

Gówno prawda to jest tak wolne że myślałem że film został nagrany w spowolnieniu lepiej pokażcie jak wymiatają koreańce grające w starcrafta.

Pobierz OSU! ściągnij jakąś hardcorową mapę zobacz na listę wyników i naciśnij replay.
To nie jest przyspieszone koleś ma po prostu skila

queldanas napisał/a:

Może was to zdziwić ale to jest polak ;] prawdopodobnie najlepszy na świecie w te klocki

youtube.com/user/whitecherry95?feature=watch

Najlepszy z polski tak, ale na świecie nie, może i był przez chwilę 1 w rankingu ale może się równać z Cookiezi ( poje**ny koreańczyk który nawala w tą grę jak robot ( 1 w rankingu OSU ) )

SadystycznyRoman napisał/a:

Może ktoś by się podzielił wiedzą o tym w co on tak napierdala szybko?

Gra o nazwie OSU!, z resztą masz w temacie.
Gra polega na wciskaniu 'kółek' i przeciąganiu 'sliderów'
tzn tak na ekranie pojawiają się 'kółka' z zacieśniającymi się obręczami i zabawa polega na tym żeby najechać myszką na taki obiekt i nacisnąć Z lub X ( myszą też można ale przy trudnych mapach lepiej klawiaturą ) w momencie jak obręcz zejdzie się z kółkiem. Za perfekcyjne wykonanie dostajemy 300pkt ( x combo i inne mnożniki ), jeżeli trafimy za wcześnie lub za późno to dostajemy 100 / 50 pkt.
Slider to taki pasek z 'kółkiem' na początku, łapiemy jak obręcz się z nim zejdzie i przeciągamy wzdłuż.
To takie wyjaśnienie że nawet debil pojmie obc.

Jak by ktoś chciał pograć to link do gry:
Kod:
http://osu.ppy.sh/

Mój nick w grze Nady93Jr, takiego poziomu jak koleś z filmu nie prezentuję ale słaby też nie jestem.

@edit
Filmik ode mnie:

A tutaj możecie zmieżyćć waszą prędkość wciskania na zmianę Z+X:
Kod:
http://www.all8.com/tools/mpm.htm

NIE zmieniajcie ustawień i wciśnijcie koło 50 razy na zmianę Z+X, wasz wynik to "Measures Per Minute" zakładam że max możecie mieć 150, i dla porównania powiem że 1 gracz w osu ma wynik ponad 400
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów