📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
drogie tankowanie i sprawiedliwy wpierdol...
kozaki opierdalajacy LADE...
kozaki opierdalajacy LADE...
hah, dobrze wjebał skurwielom, po łapach ich powinien stłuc tą pałą, przecież to regularni złodzieje ! Takie coś oglądam z satysfakcją.
Ciapaty88 napisał/a:
Mój wujek mieszkając w Kaliningradzie, mając paliwo po 2zł za litr 93 oktany, nie stać go na to paliwo, ani na fajki za 5 zł, w Polsce też jest niby tanio, a stać nas na coś?
mnie tam stać. Aaaaaj kurde, zapomniałem! Przecież ja nie siedzę przed kompem, robię coś ze swoim życiem i nie narzekam jak źle, tylko staram się widzieć dobre rzeczy. Wiesz, syndrom szklanki do połowy pełnej
wydoił łade i huj
Doomik napisał/a:
mnie tam stać. Aaaaaj kurde, zapomniałem! Przecież ja nie siedzę przed kompem, robię coś ze swoim życiem i nie narzekam jak źle, tylko staram się widzieć dobre rzeczy. Wiesz, syndrom szklanki do połowy pełnej
Może najpierw poznaj osobę, a potem ciśnij. Pracuję od 16-17 roku życia, a mam teraz 25, więc wiem to kurwa praca, a narzekam, bo jest do DUPY. Zarabiając 5000zł miesięcznie ciężko jest w tym kraju żyć, a weź mi powiedz jak ja mam za 1500zł? Za cały dzień pracy stać mnie: albo na paliwo albo na jedzenie albo na "luksusy", a śmierdzący szwab, czy amerykaniec za ten sam dzień pracy kupi wszystko na raz. I nie pierdol, że nikt tu nie pracuję, bo tak jak pisałem. Przy zarobkach sięgających w parze facet(5000zł)+kobieta(3000zł) starcza na spłatę kredytu za mieszkanie, samochód, sprzęt RTV i AGD no i raz w roku do Egiptu czy innej ciapatolandi i to jest kurwa życie?
Zajebista reakcja gościa który na nich wyskoczył
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów