📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
rzecz ma miejsce, rzecz jasna, w Rosji, bo w Rosji, rzecz jasna, dzieją się takie rzeczy
kurde mają prawie 2x tańszą benzynę niż w Polsce i takie rzeczy
@kurabezkosci
Nie pierdol, są wyjątki. Tuska to chętnie bym ojebał ze wszystkiego.
Nie pierdol, są wyjątki. Tuska to chętnie bym ojebał ze wszystkiego.
u nas to nie przejdzie, każdy jeździ na oparach
akcja się rozkręca od 2:09 (lub coś koło tego), gdy właściciel furki przychodzi egzekwować sprawiedliwość
emocje jak na grzybach
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki.
RockyWood napisał/a:
kurde mają prawie 2x tańszą benzynę niż w Polsce i takie rzeczy
Mój wujek mieszkając w Kaliningradzie, mając paliwo po 2zł za litr 93 oktany, nie stać go na to paliwo, ani na fajki za 5 zł, w Polsce też jest niby tanio, a stać nas na coś?
Za takie skurwiałe chamstwo powinni jaja ucinać! A każde dziecko 3 pokolenia do przodu w tej rodzinie powinno nazywać się Donald!
(jak ktoś mi wytknie błąd, że po odcięciu jaj nie można mieć dzieci to chuj Ci w dupę smutasie )
(jak ktoś mi wytknie błąd, że po odcięciu jaj nie można mieć dzieci to chuj Ci w dupę smutasie )
Znajomy kiedyś mówił, że jak mu z kontenera kradli paliwo to pewnego razu się wkurwił, bo Policja nie mogła ich złapać, więc wymyślił taki sadystyczny plan.
W kontenerze mieściło się ponad tona ropy, zostawił w niej koło 100 litrów i najebał cukru do niego. Powiedział, że jak normalnie nie da się z nimi to chociaż im się odpłaci raz a dobrze.
P.S. Od tej akcji, już ani razu nic nie zajebali, bo pewnie nie mieli już do czego lać
W kontenerze mieściło się ponad tona ropy, zostawił w niej koło 100 litrów i najebał cukru do niego. Powiedział, że jak normalnie nie da się z nimi to chociaż im się odpłaci raz a dobrze.
P.S. Od tej akcji, już ani razu nic nie zajebali, bo pewnie nie mieli już do czego lać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów