📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sami debile kamerzyści
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Ale Kolumna Zygmunta ocalała?????
>Buduj domy w jakiejs kurwa dziurze
> płacz ze je przysypało po kilkunastu latach
Xumme napisał/a:
>Buduj domy w jakiejs kurwa dziurze
Ci przynajmniej budują normalne domy. W USA budują domy z kartek bloku technicznego. Słyszałem o przypadku, że chłopak zastrzelił swoją ex, gdy ta spala. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że ten był na zewnątrz, jego była spala w swoim pokoju, a ten zastrzelił ja przez ścianę.
Ci przynajmniej budują normalne domy. W USA budują domy z kartek bloku technicznego. Słyszałem o przypadku, że chłopak zastrzelił swoją ex, gdy ta spala. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że ten był na zewnątrz, jego była spala w swoim pokoju, a ten zastrzelił ja przez ścianę.
Też o tym słyszałem. Jako ciekawostki dodam, że strzelał z karabinu na trójnogu, pociskami przeciwpancernymi ze zubożonym rdzeniem uranowym. Luneta termowizyjna. Poszły 3 magazynki po 7 naboi. Ale reszta to szczera prawda i kobita zginęła zupełnie przypadkiem
W Brazylii wszystko chce ciebie zabić od dwóch kolesi na motorze po wkurwiona matkę ziemię ...
Piękna zabudowa kolonialna... co znaczy tylko tyle że dopóki biali tam rządzili i budowle stały i ziemia się nie osuwała. Wystarczyło 50 lat i kraj im się składa jak domek z kart.
Nagranie na pewno nie jest z wczoraj. Na face był z dwa miesiące temu. Jesteś tak samo rzetelny jak prezes NBP.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów