Człowiek gniotek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Uczeń z nożem
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Człowiek gniotek
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kręgarz ! Wyprostował my Garba
Sunday napisał/a:
Oswajanie słonia
Oswajanie Hindusa
manamana napisał/a:
W pierwszej chwili myślałem, że ma fotowoltaike na grzbiecie.
Bo to hybryda bioelektryczna, najnowsza Hinduska myśl techniczna.
Zawsze to powtarzam że zwierzęta to zwierzęta i mają swój dziki instynkt tak jak ten co sie przewrócił przed słoniem
Cudowny filmik, po chuj było słonia biednego bić? Już smród hindusa to kara, na którą zasługują szmatogłowi.
Pięknie go złożył, jak koszulę.
Pięknie go złożył, jak koszulę.
No i miło popatrzeć.. i gili gili trąba po gębie😆😆😆
Hindus nie pękł. Wszystko kwestia powolnego nacisku, pozwalającego na przemieszczanie się płynnego wnętrza.
Aż się musiałem zalogować żeby piwo dać. Ale dobry materiał! Pierwszy raz widze jak słoń zabija człowieka. Zawsze chciałem to zobaczyć
"przyjemne ci tak, jak cię tak trącam?"
Muzykiem to on nie będzie bo chyba słoń mu na ucho nadepnął.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów