Zajmie się własnym życiem a nie ingerowaniem w czyjeś. Nie będzie czuł się bezkarnie zakładając tematy oczerniające jakąś osobę. Bardzo dobrze zrobił Pan Piotr i niech pociągnie na dno tego, kto założył ten temat. Nie od dziś wiemy, że media kłamią. Zachciało się węszenia, dociekania prawdy??? Takie są skutki. Niech to będzie przestrogą dla tych, którzy myślą, że pisząc co zechcą w internecie są bezkarni.
Piotrek?
@up Poczytaj komentarze wszystko jest tam napisane jak odczytac artykul ktory jest zablokowany.
no właśnie próbuje i za każdym razem wyświetla mi się treść oświadczenia ;/ niezależnie od przeglądarki ;/
Na priv mogę udostępnić artykuł jeżeli ktoś chce, na stronę nie wrzucę bo usuwają ...
http://www.mediafire.com/?5wsrgtil9wbx4hp
Link do usuniętego artykułu
Miliard piw za to wielki człowieku
pewnie Piotruś z mamusią go zastraszył
Niestety żyjemy w takim kraju iż kto ma pieniądze ten może zamykać ludzi za niewinność
kiedyś tutaj wstawiliście materiał w którym bogaty pedałek oskarżył (a rodzice pomogli i wsadzili do więzienia) swojego kolegę z klasy za to iż jak mu kradli telefon ten mu nie pomógł i się szyderczo śmiał
"Piotr Kaszubski historia prawdziwa: No i chodzimy po tej kolędzie, zima, mróz -30, wiejska droga. Nagle ksiądz gej próbuje mnie molestować. - No i co? Co zrobiłeś? - To ja hyc! Schowałem się w zbożu co to przy drodze rosło."
A tam działy się cuda... szkoda że nie mam do niego numeru
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów