- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Cent - podaj plotek.pl do sądu o udzielanie nieprawdziwych informacji, które szkodzą portalowi.
"-Kto zdradził (Jezusa) Sadistic?
-Ten konfident... (Mojżesz) Piotr K."
-Ten konfident... (Mojżesz) Piotr K."
Gdyby nie sadistic, nie wiedział bym o chuju. Analogiczna sytuacja jest do bibera, gdzie dowiedziałem się o fagasie przez sadistici, kwejki, srejki itd. Ktoś by śpiewał w radiu, pomyślałbym, że to baba i tyle. Wy napędzacie ich "Fejm". Ich agencje marketingowe są z was dumne.
Ja mam dziwne przeczucia, że ten frajer niedługo będzie zmuszony odwiedzić tę swoją agencję medycyny estetycznego prostowania zniszczonego ryja
A idz pan w chhuj, najwidoczniej ma cos do ukrycia, dlatego probuje nas sadoli zastraszac sadem co i tak gowno by mu dalo ]
Gdyby ktoś nie wiedział o co chodzi :
deser.pl/deser/10,88223,13332605,Piotr_Kaszubski__Przed_trzydziestka_bede_na_liscie.html
web.archive.org/web/20120614192454/http://www.estinity.pl/zespol/
plotek.pl/plotek/1,111483,13684308,Piotr_Kaszubski_komentuje_doniesienia_o_sobie_i_klinice_.html
deser.pl/deser/10,88223,13332605,Piotr_Kaszubski__Przed_trzydziestka_bede_na_liscie.html
web.archive.org/web/20120614192454/http://www.estinity.pl/zespol/
plotek.pl/plotek/1,111483,13684308,Piotr_Kaszubski_komentuje_doniesienia_o_sobie_i_klinice_.html
Ja go kurwa zapraszam do siebie na osiedle, chłopaki już czekają by się z nim zabawić...
Wrzucacie artykuły o jakimś debilu, promujecie, a potem macie problemy. Nauczcie się w końcu nie promować takich osobników.
Kurwa, czekałem na II część jak na wypłatę i chuj
Zawiodłem się na Sadolu...
Po co w ogóle z gównem dyskutować.
Po co w ogóle z gównem dyskutować.
też byście go pozwali .. przecież taki pedryl 15staka z grypsą żę cwelił młodych sąsiadów powinien za wypowiedzenie świętego słowa "Sadistic" dostać!
Sadistic AKBAR!
Sadistic AKBAR!
osraliście się po same pachy.
Humor może czarny ale mordy ze strachu blade
Humor może czarny ale mordy ze strachu blade
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów