- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kaszubski to nowa maskotka sadistica pokroju wujka biela
Zawsze jak jest wywiad z tym pedziem to musi w nim być jego zdjęcie z jakiejś spedalonej sesji na którym jest upudrowany i robi głupie miny
Zawsze jak jest wywiad z tym pedziem to musi w nim być jego zdjęcie z jakiejś spedalonej sesji na którym jest upudrowany i robi głupie miny
Wystarczy wpisac w google:
1. "jak kłamią nas media cz.1"
2. Po najechaniu kursorem na pierwszy link, po prawej stronie pojawią się dwie strzałki (klikamy na strzałki)
3. Po prawej wyświetli się podgląd strony a pod linkiem będzie odnośnik "kopia"
Mamy artykuł
1. "jak kłamią nas media cz.1"
2. Po najechaniu kursorem na pierwszy link, po prawej stronie pojawią się dwie strzałki (klikamy na strzałki)
3. Po prawej wyświetli się podgląd strony a pod linkiem będzie odnośnik "kopia"
Mamy artykuł
@Pener , ja pierdole raz w życiu moderator powidział coś mądrego, aż ci piwo postawiłem
Jakby ktoś był zainteresowany skasowanym artykułem z sadistica, wklejam z FB linka od Mathaeus Roronoa:
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3A0ZSve0KlHoQJ%3Awww.sad...
Sposób Maxoss'a też jest dobry, ale google szybko się aktualizuje i może zniknąć za parę dni
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3A0ZSve0KlHoQJ%3Awww.sad...
Sposób Maxoss'a też jest dobry, ale google szybko się aktualizuje i może zniknąć za parę dni
Może ktoś niech skoczy tam że niby dziennikarz albo że jakaś osoba z jakiegoś serwisu ^^ i zrobi z nim wywiad ?
najlepszy jest komentarz z plotka (z tego linku plotek.pl/plotek/1,111483,13684308,Piotr_Kaszubski_komentuje_doniesien... użytkownika luckyluk. Pisze, że ten portal to ostrzejsze demotywatory z obrazkami. Kolega najwyraźniej nie odwiedził działu hard.
Uwaga! MBANK od 03.06 podwyższa opłate za kartę debetowa dla osob ktore nie wyknonaja transakcji w miesiacu na min 100zł, z 2zł na 4zł!!!trzeba spierdalac do synca...
Zawiodlem sie na Sadisticu
Wyrzuca post, niezwykle popularny pod ktorym wywaiazala sie gleboka dyskusja.
Przeciez to cenzura.
To wszystko na prosbe niby samego zainteresowanego, ktory wyjatkowo psuje krew i opowiada bajki we wszystkich mozliwych mediach ktore to kupuja i sie tym podniecaja.
Jedna osoba pokazala jak to naprawde wyglada, to co zrobil portal usunal ten post piszac jakies bzdetne wytlumaczenie.
Podumowujac pragne oswiadczyc ze:
Dnia 5.04.2013 roku portal Sadistic.pl stracil duzo w moich oczach.
Wyrzuca post, niezwykle popularny pod ktorym wywaiazala sie gleboka dyskusja.
Przeciez to cenzura.
To wszystko na prosbe niby samego zainteresowanego, ktory wyjatkowo psuje krew i opowiada bajki we wszystkich mozliwych mediach ktore to kupuja i sie tym podniecaja.
Jedna osoba pokazala jak to naprawde wyglada, to co zrobil portal usunal ten post piszac jakies bzdetne wytlumaczenie.
Podumowujac pragne oswiadczyc ze:
Dnia 5.04.2013 roku portal Sadistic.pl stracil duzo w moich oczach.
Ehh. Za te 200zł to powinniśmy mu odciąć głowę szablą husarską. Gnojek. Żeby kiedyś spalili mu tą jebana klinike, a jego po ryju zbili.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów