Przeciez to cenzura.
To wszystko na prosbe niby samego zainteresowanego, ktory wyjatkowo psuje krew i opowiada bajki we wszystkich mozliwych mediach ktore to kupuja i sie tym podniecaja.
Jedna osoba pokazala jak to naprawde wyglada, to co zrobil portal usunal ten post piszac jakies bzdetne wytlumaczenie.
Podumowujac pragne oswiadczyc ze:
Dnia 5.04.2013 roku portal Sadistic.pl stracil duzo w moich oczach.
Weź synu doczytaj dobrze, bo pierdolisz, jakby Cię Kaszubski opłacił.
Co wy sie tak osraliście ?
Trzeba od czasu do czasu jakiegoś gnoja ukrzyżować, bo to fajnie integruje użytkowników sadola
nie róbcie z siebie ludzi którzy spędzili ostatnie parę lat w piwnicy, swego czasu w mediach o nim było głośno, pojawia się na różnych portalach, był też tutaj na sadisticu, pojawiły się memy z jego osobą. Nie jestem w stanie uwierzyć, że nigdy się z jego osobą w internecie nie spotkaliście. Nawet jeśli rzeczywiście nie wiecie kto to jest, to szczerze mówiąc chuja to kogokolwiek obchodzi, więc dajcie sobie spokój, bo przeglądanie tematu gdzie kilka postów pod rząd to "a kto to jest?" lub "kto to kurwa jest?" jest uciążliwe.
Za granicą rodak drugiemu dopinguje, w Polsce, podstawia się sąsiadom nogi. Wierzę, że moja działalność jaki i osobowość przyczynią się do zmiany mentalności Polaków - podkreśla.
To w teorii słowa tego co chodzi w różowych majtkach, a wcześniej napisał:
Jako że informacje te narażają moją klinikę medycyny estetycznej Estinity jak i produkcję Whitetime na potężne straty finansowe, ochrony dóbr osobistych będę poszukiwał na drodze sądowej, udowadniając szczerość słów
Więc czemu kurna nie zapłaci autorowi tekstu, za napisanie tekstu, czy nie załatwi mu pracy a chce go do sądu pozywać?
HIPOKRYTA!
Niestety "promowanie gwiazdeczek" w naszym kraju przyszło z zachodu.
sadistic.pl/jak-klamia-nas-media-cz-ii-vt188424.htm
Nie wiemy czy wcześniej przepraszał Piotra K., jednak jeśli to uczynił to nie zrobił tego w imieniu portalu Sadistic.pl i musi to zostać wyjaśnione.
Piotr K. musi podać następujące informacje:
- Sadistic nie opublikował oryginalnego wątku, a jedynie jeden z jego użytkowników
- Sadistic nigdy nie przepraszał Piotra K.