18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
R................n 2010-04-18, 16:36 2
@up
Na piwo zawsze jest dobry moment.
Zgłoś
K................k 2010-04-18, 17:37
Pomysł jest cool,kilka fotek,wiecie trochę będzie trzeba pokombinować żeby były dobre efekty,wiecie dużo krwi i mięsa,niewiem tylko czy biorcy będą happy
Zgłoś
Demoness 2010-04-18, 18:37
Nic nowego, ja już od długiego czasu znajomym powtarzam, że mają dopilnować aby moje zwłoki znalazły się na hardzie

Zdychajcie kurwy.
Zgłoś
T................. 2010-04-18, 18:40
to my mamy być happy btw. to narazie tylko pomysł, jak pojawi sie pierwsza osoba to dopiero temat sie rozkręci
Zgłoś
KiszkaMariana 2010-04-18, 19:35 2
Gdyby ktoś naprawdę chciał to wydrukować to dodaje wersje do druku (format wizytówki 9x5,5cm). Mam nadzieję, że autor się nie obrazi (broń boże nie zabieram pomysłu), oczywiście szacunek dla niego, zrobiłem lekką korekre , ponieważ sam chciałem mieć w portfelu
Zgłoś
Takewon 2010-04-18, 21:39
eee a pytanko. na jaki adres mam to wysłać?
Zgłoś
jankol 2010-04-18, 21:42
Jak już sobie to wydrukowaliście pozostaje tylko czekać na wasze trupy na hardzie
Zgłoś
Asmodea22 2010-04-18, 22:14
drukujcie masowo i rozdawajcie znajomym na imprezie to szybciej bedzie nowy dział
Zgłoś
KiszkaMariana 2010-04-18, 22:28
nie głupi pomysł... jeszcze za wycieraczki można wtykać publice.
Zgłoś
Pomocnik Św. Mikołaja 2010-04-19, 23:35
Takewon napisał/a:

eee a pytanko. na jaki adres mam to wysłać?

Pinokio nie nalegaj, nie zaproszę cię na coroczny bal u hrabiego Draculi. Najebiesz się, potkniesz i nieszczęście gotowe.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów