Dla 'dawców' będących jednocześnie użytkownikami sadistica:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up
Na piwo zawsze jest dobry moment.
Na piwo zawsze jest dobry moment.
Pomysł jest cool,kilka fotek,wiecie trochę będzie trzeba pokombinować żeby były dobre efekty,wiecie dużo krwi i mięsa,niewiem tylko czy biorcy będą happy
Nic nowego, ja już od długiego czasu znajomym powtarzam, że mają dopilnować aby moje zwłoki znalazły się na hardzie
Gdyby ktoś naprawdę chciał to wydrukować to dodaje wersje do druku (format wizytówki 9x5,5cm). Mam nadzieję, że autor się nie obrazi (broń boże nie zabieram pomysłu), oczywiście szacunek dla niego, zrobiłem lekką korekre , ponieważ sam chciałem mieć w portfelu
Jak już sobie to wydrukowaliście pozostaje tylko czekać na wasze trupy na hardzie
drukujcie masowo i rozdawajcie znajomym na imprezie to szybciej bedzie nowy dział
nie głupi pomysł... jeszcze za wycieraczki można wtykać publice.
Takewon napisał/a:
eee a pytanko. na jaki adres mam to wysłać?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów