Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up skąd wiesz, że tak nie było
W realu nie widziałem takich akcji, ale po tylu latach na sadolu wiem że większosć siedzi w autach lub stoi obok oglądając uszkodzenia.
Moim zdaniem tępa rura. Większe szanse miałaby siedząc w samochodzie. Podejmując decyzję nie wiedziała czy ten TIR nie zjedzie na lewo a w takim przypadku nic by z niej nie zostało (zresztą i tak niewiele brakowało). Gdyby siedziała w aucie to nic by jej nie było. Inna kwestia, że przy braku zagrożenia powinna wiać za bariery.
Właśnie pierwsze co powinieneś zrobić widząc tira jadącego z impetem w Ciebie, kiedy siedzisz w samochodzie znajdującym się za drugim tirem to właśnie spierdalać, gdzie pieprz rośnie i to jak najszybciej.
TIR (skrót od fr. Transport International Routier[1], 'Międzynarodowy Transport Drogowy')
Do Kurwy nędzy !
TIR (skrót od fr. Transport International Routier[1], 'Międzynarodowy Transport Drogowy')
Do Kurwy nędzy !
pl.wikipedia.org/wiki/Tir_(pojazd)
Nie używaj określenia zamek do średniowiecznych, potężnych budowli, bo zamek to przecież taki przy spodniach/kurtce jest Do Kurwy Nędzy!
pl.wikipedia.org/wiki/Tir_(pojazd)
Nie używaj określenia zamek do średniowiecznych, potężnych budowli, bo zamek to przecież taki przy spodniach/kurtce jest Do Kurwy Nędzy!
Zaraz usłyszysz, że wikipedia to żydowskomasońskoTuskowoTVNowa pseudokryptoorganizacja służąca do prania ludziom mózgu, bo przecież każdy może tam napisać artykuł
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów