📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Coś jest w tym, że martwe obiekty podczas awarii, latają w stronę najdelikatniejszych obiektów na hali, ludzi.
O kurwa, zajebista ta maszyna, pewnie osłony normy produkcyjne przeszkadzały wyrobić. Aż polecę klasykiem:
karuzela i tokarka to są zabujce
I zamiast nam kurwa materiał ma harda dostarczać to spierdala, przecież darmowe piwa by dostał!
Życie kołem się toczy. Myślę, że gościu był skołowany tym co się stało
@cuurniprime kolejny z typu: nie znam się ale się wypowiem. tak wyglądają tokarki karuzelowe co spokojnie możesz sobie w google sprawdzić... niema tam żadnych osłon więcej ew. mniejsze jak na dużych obrotach pracują to mają
Chińczyki kupili polski program
Po reakcji gościa wnoszę, że to nie pierwszy raz uskuteczniał szybką ewakuację ze stanowiska pracy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów