18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina 2022-08-05, 21:08 1
A kurwa kompilacja. Sorry za poprzedni post.

Szanowna super mega mega administracjo.
Zgłoś
Sajlenthill 2022-08-05, 21:40 28
Tych na rowerach zobaczymy coś czuję na hardzie. Jak dostają wpierdol lub jak są gdzieś rozmazani na drodze.
Zgłoś
Tobiahus96 2022-08-05, 22:13 22
Te dwie kurwie małpy powinny trafić na tira, a dokładniej to pod.
Zgłoś
Thennomad 2022-08-05, 22:31
Co to za bit w 00:23 ?
Zgłoś
c................k 2022-08-05, 22:32 1
Sajlenthill napisał/a:

Tych na rowerach zobaczymy coś czuję na hardzie. Jak dostają wpierdol lub jak są gdzieś rozmazani na drodze.

Ci ostatni na motorach szybciej chyba
Zgłoś
envy13 2022-08-05, 23:21
discoteq napisał/a:

Ludzie, którzy wygrali kolejne życie...

szkoda że twojej matuli się nie wygrało
Zgłoś
discoteq 2022-08-05, 23:37 4
kraskras napisał/a:

szkoda że twojej matuli się nie wygrało

Co Ty pierdolisz i seplenisz? Jak ci gorzej to idź do lekarza jełopie...
Nie moja wina, że Twój stary kopnął matkę w pi*dę i tak oto powstałeś, nie moja, że zapomnieli Cię potem zakopać...
Ale jak Ci z tym ciężko, to pierdolnij barana o ścianę, może pomoże...
-----------

Zgłoś
lesku73 2022-08-06, 0:25 1
Te człekomałpie smrody na rowerach już powinni być rozbryzgani na jezdni, w końcu trafią na kogoś z KKK.
Zgłoś
Figlarz_ 2022-08-06, 0:36 3
Świetny filmik, który NIE powinien trafić na sadola. Tu powinien trafić prawie identyczny, tyle że wszyscy bohaterowie powinni zginąć/odnieść poważne obrażenia. Tego tu chcemy. Pozdrawiam.
Zgłoś
Cycu320 2022-08-06, 8:25
Thennomad napisał/a:

Co to za bit w 00:23 ?

Max Brhon - Humanity
Zgłoś
envy13 2022-08-06, 11:03
discoteq napisał/a:

Co Ty pierdolisz i seplenisz? Jak ci gorzej to idź do lekarza jełopie...
Nie moja wina, że Twój stary kopnął matkę w pi*dę i tak oto powstałeś, nie moja, że zapomnieli Cię potem zakopać...
Ale jak Ci z tym ciężko, to pierdolnij barana o ścianę, może pomoże...

już nie płacz, dobrze że zdechła
Zgłoś
zipi 2022-08-06, 11:47
mam nadzieje ze te dwa murzyńskie ścieki szybko trafią na harda.
Zgłoś
TrolaTrola 2022-08-06, 12:41
Wygrali życie, chociaż połowa nie powinna, bo sama się o jego strate prosiła.
Zgłoś
discoteq 2022-08-06, 12:52
kraskras napisał/a:

już nie płacz, dobrze że zdechła

Twoja? No może i tak, ale nie mów "zdechła" bo to brzydko, jaka by ona nie była.
Może jak ogarnęła jakiego barana wychowała to zeszła na zawał... albo żeś jej pacanie dopomógł...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem