Ale tak do gołej łapy brać?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Ale tak do gołej łapy brać?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a kiedy tabletki dla koni, po
jakiś poseł z PO wniósł jakąś petycję
jakiś poseł z PO wniósł jakąś petycję
A potem ona wraca sterana do domu - obiad, porządki, lekcje z dziećmi a tu jeszcze stary marudzi, że wieczorem marzy mu się robótka ręczna.
Cipelator napisał/a:
To jest raczej threesome. Swoją drogą, ciekawe co potem z tym zrobi
Chyba się ulało.
kon tak w 10 sekund dochodzi wiec z moimi 2 minutami to ogier extra klasa jestem
Sama by się suka wypięła i pochyliła... Budowę ma mocną, z 400 kg na plecach zniesie.
Ilu z was teraz gruchę wali. Przyznać się?
Korcipała napisał/a:
Ułę ułkę bułkę przez bibułkę, a za chuja gołą ręką
O widzę , że jesteś ze świętokrzyskiego
W przeciwieństwie do niektórych dzisiejszych księżniczek ranowalonych przynajmniej nie brzydzi się chuja złapać ręką i pewno dobrze robi robótkę ręczną.
Czekam na propozycję w jaki inny sposób pobrać spermę od ogiera, to jest hodowla koni i tak pobiera się nasienie od rasowych ogierów. Mój kolega ma hodowlę koni w Polsce i sprzedaje jedną z ras na cały świat. Widziałem kiedyś jak jego pracownicy to robili, w Polsce robią to w rękawiczkach a tutaj, no cóż jak tak lubią.
Cipelator napisał/a:
Jebaniutka.. módlmy się za małe koniki, które wsiąkły w piasek. Swoją drogą, może jestem wybredny, ale nie tknąłbym tego ulańca kijem przez szmate.
oooo alwaro z sadola się znalazł, pewnie paker z ciebie nie z tej ziemi i do tego wybredny. hahahaha sadolowe dzieci xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów