Ale tak do gołej łapy brać?
Ale tak do gołej łapy brać?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest raczej threesome. Swoją drogą, ciekawe co potem z tym zrobi
No przecież widać, że koreczek odkręciła i do piachu wylała... W nocy jak nikt nie widzi, to pewnie łyka te końskie nasienie i bierze w piździsko, bo widać, że lubi koniki... W sumie nie dziwię się jej. Zdrowa i tęga z niej klacz nawet, sam bym zaorał jej cipsko swoim mustangiem...
No przecież widać, że koreczek odkręciła i do piachu wylała... W nocy jak nikt nie widzi, to pewnie łyka te końskie nasienie i bierze w piździsko, bo widać, że lubi koniki... W sumie nie dziwię się jej. Zdrowa i tęga z niej klacz nawet, sam bym zaorał jej cipsko swoim mustangiem...
Jebaniutka.. módlmy się za małe koniki, które wsiąkły w piasek. Swoją drogą, może jestem wybredny, ale nie tknąłbym tego ulańca kijem przez szmate.
Chcę taką pompkę!
u Chińczyków wszystko
pl.aliexpress.com/item/1005004457255024.html
a i filmik profesjonalny, instruktażowy, w języku Polskim się znajdzie, tylko nie zapomnij później wrzucić na Sadola
Tobie sperma chyba już do głowy uderzyła nieudaczniku życiowy. Wyjdź ze swojej pieczary do ludzi, chociaż może lepiej nie xD
Tobie sperma chyba już do głowy uderzyła nieudaczniku życiowy. Wyjdź ze swojej pieczary do ludzi, chociaż może lepiej nie xD
Z tą spermą uderzającą do głowy to w sumie masz rację. Ale by jakąś kurwę ulaną i brzydką zerżnał porządnie i spuścił się we wszystkie dziurska!!! Ale się troche cykam, że hiva wyłapię...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów