18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
klakier1111 2014-03-09, 22:31 2
ilyasoloviev napisał/a:

grubasy to podludzie, jak mozna o siebie nie dbac

"Nie oceniaj ludzi po wyglądzie" Skąd wiesz że ta osoba o siebie nie dba??? Nie pomyślałeś że może być to choroba??? Widocznie bardziej idziesz w stronę "Jak cię widzą, tak cię piszą"Następnym razem pomyśl co piszesz bo to nie boli.

oo
Zgłoś
ilyasoloviev 2014-03-09, 22:36 4
@up

nie ma chorob powodujacych otylosc. tylko weglowodany to powoduja, na diecie bialkowo tluszczowej nie ma zadnej mozliwosci utycia
Zgłoś
k................8 2014-03-09, 22:39
Freedom_69 napisał/a:

. kawałchuja88 idź sobie hajlować z kolegami i ślinić zdjęcie Adiego gdzie indziej

O kurwa nie wiedziałem, że ćwiczenie na siłce jest równoznaczne z hajlowaniem i waleniem konia do zdjęcia adiego.Przepraszam nie wiedziałem już nigdy w życiu nie pójdę na siłkę!
Zgłoś
Zarammoth 2014-03-09, 22:45 8
Do wszystkich spaślaków, którzy myślą, że są męscy:

@klakier1111:
Taaa... choroba. Kolejna wymówka jak w przypadku każdego nałogowca. Powiedz jeszcze, że to GENETYKA:

Zgłoś
Reative 2014-03-09, 23:18 1
Co ma czytnik laserowy do bycia obleśnym grubasem?
Zgłoś
d................s 2014-03-09, 23:34 11
Ja pierdole, ale wy jesteście głupi... Myślicie, że kogokolwiek obchodzi - może z wyjątkiem chwili, gdy wypisuje się swoje nakazy i zakazy prawidłowego wyglądu pod jakimś tam sadisticiem, czy kwejkiem - jak kto wygląda? Gdy spotykacie na ulicy grubasa, od razu budzi się w was nienawiść, czy raczej ten grubas staje się swego rodzaju atrakcją?

Ludzie, do chuja, swych kompleksów nie musicie wykrzykiwać na portalach rozrywkowych... Bo kto napierdala na siłowni dla rzeźby, jeśli nie ten, który nie jest pogodzony ze swoim ciałem, a to znaczy, ma kompleksy? W ten sposób i innych, słabych psychicznie, dołujecie... Zamieniacie bowiem "chcę żyć szczęśliwie", na "chcę żeby inni mnie dobrze postrzegali" - tak rodzi się nam pokolenie narcyzów (wy nazywacie chłopaczków w rurkach pizdeczkami... Śmiech na sali) i tych zakompleksionych.

Nazywajcie mnie teraz spaślakiem albo chudzielcem, jeśli chcecie - weźcie jednak pod uwagę, że poglądy nie muszą wyłącznie wynikać z umiłowania własnej osoby. Jeśli jednak w to nie wierzycie, a dyskusję uznajecie jedynie za obronę własnej osoby, znaczy żeście narcyzi albo zakompleksieni - czyli jesteście po prostu produktem spirali, którą sami nakręcacie.
Zgłoś
Freedom_69 2014-03-09, 23:34
kawałchuja88 napisał/a:

O kurwa nie wiedziałem, że ćwiczenie na siłce jest równoznaczne z hajlowaniem i waleniem konia do zdjęcia adiego.Przepraszam nie wiedziałem już nigdy w życiu nie pójdę na siłkę!

PRZEPRASZAM, zwracam honor nie spojrzałem na wiek i myślałem że 88 w nicku to nie rocznik a Hail Hilter/88 spostrzeżeń.
Zgłoś
k................8 2014-03-09, 23:43 2
Freedom_69 napisał/a:

PRZEPRASZAM, zwracam honor nie spojrzałem na wiek i myślałem że 88 w nicku to nie rocznik a Hail Hilter/88 spostrzeżeń.

Tak wiem, urodziłem się w hejlującej dacie co poradzisz
Z adim jestem za pan brat ponieważ 88 mam w dacie urodzenia.
Do pracy też mnie przyjąć nigdzie nie chcieli bo te jebane 88.Przejebane jest mieć 88 w dacie urodzenia uwierz mi
Zgłoś
Peter-Norivotset 2014-03-09, 23:54 4
pierdolone grube swinie, rzygac mi sie chce jak na was patrze
cale szczescie jedyna rzecza jaka pozwala wam sie rozmnazac i dalej rozslawiac wasze zjebane dna sa pieniadze, bo zadna dziewcznya nie tknie nawet patykiem grubasa(i na odwrot)

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
Mercury001 2014-03-10, 0:21 2
Zacytuję Ferdynanda Kiepskiego: "Chłop bez brzucha wygląda niepoważnie"

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
cwejter 2014-03-10, 1:14
chop ma być dupny i mocny, baba nie ma być dupna i ma być w kuchni. tyle.

dawać radę po to, aby plamy nie dawać.
Zgłoś
hogg 2014-03-10, 2:03
ilyasoloviev napisał/a:

grubasy to podludzie, jak mozna o siebie nie dbac

Pierdolisz tam synu

Stay back 100 meters or you will be shot
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Zgłoś
qwachu 2014-03-10, 10:10 3
A ja pierdolę waszą dyskusję i cwelików w pracy. Jem piję co chcę, może kurwa przed 50 umrę, ale kurwa szczęśliwy, ze świadomością, że nic sobie nie odmawiałem i byłem z tego powodu szczęśliwy, oraz nie wpierdalałem się komuś do talerza.

Swoją drogą największe pedałko-lewackie brednie słyszę od zasuszonych rurkowców, a nie od spasionych kolesi.. Ci drudzy też nie odpadną po pierwszym Redsiku najebani w 3 dupy, tylko wala browar i wodę jak się patrzy.

No i Najpierw masa.. potem masa.
Zgłoś
bollocks 2014-03-10, 10:23
@up - dobrze napisałeś, piwo się należy!
Zgłoś
jv69 2014-03-10, 11:18 3
qwachu napisał/a:

A ja pierdolę waszą dyskusję i cwelików w pracy. Jem piję co chcę, może kurwa przed 50 umrę, ale kurwa szczęśliwy, ze świadomością, że nic sobie nie odmawiałem i byłem z tego powodu szczęśliwy, oraz nie wpierdalałem się komuś do talerza.

Swoją drogą największe pedałko-lewackie brednie słyszę od zasuszonych rurkowców, a nie od spasionych kolesi.. Ci drudzy też nie odpadną po pierwszym Redsiku najebani w 3 dupy, tylko wala browar i wodę jak się patrzy.

No i Najpierw masa.. potem masa.

Po chuju zajebiste podejście tylko pogratulować. Przecież nie ma nic ważniejszego w życiu od tego żeby się kurwa nażreć. Srać mi się chce jak czytam takie brednie! I po chuj dajesz przykład zasuszonego rurkowca, pogadaj z normalnymi facetami, aktywnymi fizycznie i w miarę dobrze zbudowanymi, ciekawe co ci powiedzą. Swoją drogą można wyglądać całkiem ok i niczego sobie nie odmawiać, bardziej chodzi o ilość pochłanianego jedzenia. Zresztą co się kurwa będę rozpisywał, szkoda czasu.

...a ty grubasku sobie żyj i żryj, pozdrawiam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów