grubasy to podludzie, jak mozna o siebie nie dbac
"Nie oceniaj ludzi po wyglądzie" Skąd wiesz że ta osoba o siebie nie dba??? Nie pomyślałeś że może być to choroba??? Widocznie bardziej idziesz w stronę "Jak cię widzą, tak cię piszą"Następnym razem pomyśl co piszesz bo to nie boli.
@klakier1111:
Taaa... choroba. Kolejna wymówka jak w przypadku każdego nałogowca. Powiedz jeszcze, że to GENETYKA:
Ludzie, do chuja, swych kompleksów nie musicie wykrzykiwać na portalach rozrywkowych... Bo kto napierdala na siłowni dla rzeźby, jeśli nie ten, który nie jest pogodzony ze swoim ciałem, a to znaczy, ma kompleksy? W ten sposób i innych, słabych psychicznie, dołujecie... Zamieniacie bowiem "chcę żyć szczęśliwie", na "chcę żeby inni mnie dobrze postrzegali" - tak rodzi się nam pokolenie narcyzów (wy nazywacie chłopaczków w rurkach pizdeczkami... Śmiech na sali) i tych zakompleksionych.
Nazywajcie mnie teraz spaślakiem albo chudzielcem, jeśli chcecie - weźcie jednak pod uwagę, że poglądy nie muszą wyłącznie wynikać z umiłowania własnej osoby. Jeśli jednak w to nie wierzycie, a dyskusję uznajecie jedynie za obronę własnej osoby, znaczy żeście narcyzi albo zakompleksieni - czyli jesteście po prostu produktem spirali, którą sami nakręcacie.
O kurwa nie wiedziałem, że ćwiczenie na siłce jest równoznaczne z hajlowaniem i waleniem konia do zdjęcia adiego.Przepraszam nie wiedziałem już nigdy w życiu nie pójdę na siłkę!
PRZEPRASZAM, zwracam honor nie spojrzałem na wiek i myślałem że 88 w nicku to nie rocznik a Hail Hilter/88 spostrzeżeń.
PRZEPRASZAM, zwracam honor nie spojrzałem na wiek i myślałem że 88 w nicku to nie rocznik a Hail Hilter/88 spostrzeżeń.
Tak wiem, urodziłem się w hejlującej dacie co poradzisz
Z adim jestem za pan brat ponieważ 88 mam w dacie urodzenia.
Do pracy też mnie przyjąć nigdzie nie chcieli bo te jebane 88.Przejebane jest mieć 88 w dacie urodzenia uwierz mi
cale szczescie jedyna rzecza jaka pozwala wam sie rozmnazac i dalej rozslawiac wasze zjebane dna sa pieniadze, bo zadna dziewcznya nie tknie nawet patykiem grubasa(i na odwrot)
Stay back 100 meters or you will be shotالبقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Swoją drogą największe pedałko-lewackie brednie słyszę od zasuszonych rurkowców, a nie od spasionych kolesi.. Ci drudzy też nie odpadną po pierwszym Redsiku najebani w 3 dupy, tylko wala browar i wodę jak się patrzy.
No i Najpierw masa.. potem masa.
A ja pierdolę waszą dyskusję i cwelików w pracy. Jem piję co chcę, może kurwa przed 50 umrę, ale kurwa szczęśliwy, ze świadomością, że nic sobie nie odmawiałem i byłem z tego powodu szczęśliwy, oraz nie wpierdalałem się komuś do talerza.
Swoją drogą największe pedałko-lewackie brednie słyszę od zasuszonych rurkowców, a nie od spasionych kolesi.. Ci drudzy też nie odpadną po pierwszym Redsiku najebani w 3 dupy, tylko wala browar i wodę jak się patrzy.
No i Najpierw masa.. potem masa.
Po chuju zajebiste podejście tylko pogratulować. Przecież nie ma nic ważniejszego w życiu od tego żeby się kurwa nażreć. Srać mi się chce jak czytam takie brednie! I po chuj dajesz przykład zasuszonego rurkowca, pogadaj z normalnymi facetami, aktywnymi fizycznie i w miarę dobrze zbudowanymi, ciekawe co ci powiedzą. Swoją drogą można wyglądać całkiem ok i niczego sobie nie odmawiać, bardziej chodzi o ilość pochłanianego jedzenia. Zresztą co się kurwa będę rozpisywał, szkoda czasu.
...a ty grubasku sobie żyj i żryj, pozdrawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów