18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
pazuzu 2014-03-09, 20:41
pewnie w biedronce, tam zatrudniają kobiety w ciąży
Zgłoś
ilyasoloviev 2014-03-09, 20:51 107
grubasy to podludzie, jak mozna o siebie nie dbac
Zgłoś
w................a 2014-03-09, 21:19 1
była tak głodna że najpierw zjadła później zwarzyla i zapłaciła
Zgłoś
walusss 2014-03-09, 21:30
ładny fet ma pani jadzia
Zgłoś
tonieja 2014-03-09, 21:41
ilyasoliew idź nałożyć krem na buzię ty moja księżniczko
Zgłoś
ilyasoloviev 2014-03-09, 22:05 15
@up

co ma jakis jebany krem do bycia obrzydliwym grubasem?
Zgłoś
Freedom_69 2014-03-09, 22:09 22
Lepiej mieć troche za dużo i wyglądać jak facet, niż za mało i być jebanym sucharkiem w rureczkach, a teraz się pierdolcie ide zjeść goloneczke
Zgłoś
Zarammoth 2014-03-09, 22:14 40
@Freedom_69:
Tak, dla swojego wygodnictwa i wymówek lepiej mówić o skrajności. Jedno i drugie jest pojebane, ale taki chudzielec nie musi koniecznie nosić rurek i wyglądać jak pedał, a grubas to grubas - też jest "suchy", bo jego masa to tłuszcz nie mięśnie. Wygląda jak świnia, nie ma odpowiedniej sprawności fizycznej i przy tym prędzej pierdolnie na serce. W porównaniu do suchoty to jest chujowo. Sam miałem lekką nadwagę, ale się wziąłem za siebie, a nie oczekiwałem akceptacji jak jakiś pedał. A teraz idź się nażreć, knurze

Zgłoś
k................8 2014-03-09, 22:20 8
Freedom_69 napisał/a:

Lepiej mieć troche za dużo i wyglądać jak facet, niż za mało i być jebanym sucharkiem w rureczkach, a teraz się pierdolcie ide zjeść goloneczke

O chyba urażony grubas napisał nie wiem ile ty na świecie istniejesz, ale to czy ktoś zakurwia w rurkach nie świadczy o jego tuszy a świadczy o jego pizdocie.Widziałem w swoim życiu także, grubasów w rurkach oraz także grubasów udających koksów mimo iż każdy wie, że są tłuści to oni swoją postawą i zachowaniem udają koksów mimo iż są tłuści, ochydni i durni.Wiadomo wychudzony skurwiel w rurkach to pedał, ale i otyły skurwiel w rurkach to tez pedał i do tego otyły więc podwójne przegranie w życiu.
Nie wiem jakim trzeba być oblechem by doprowadzić siebie do otyłości oraz jaką pizdą trzeba być by doprowadzić ciało do skrajnej chudości.A chuj jednym i drugim w dupę, nie zrozumiem nigdy jednej i drugiej strony.To mówię ja człowiek, który nakurwia na siłce 4 lata bo liczy się SIŁA, RZEŹBA, MASA NIECHAJ ŻYJE BIAŁA RASA!
Tłuściochy i wychodzeni ludzie to nie ludzie
Zgłoś
2................d 2014-03-09, 22:23 1
40zł.. to ten bebech musiałby ważyć ~7-8kg? Niech wypowie sie ekspert, najlepiej z bebechem
Zgłoś
ellsworth 2014-03-09, 22:25 10
Freedom_69 napisał/a:

Tak? Serio lepiej być obżartuchem, który nie potrafi nawet zapanować nad swoim popędem do jedzenia? Człowiekiem, który wszem i wobec komunikuje całemu światu, że jego wolna wola jest zerowa? Ludzie potrafią się uwolnić od narkotyków, papierosów a dla takiego spaślaka odmówienie sobie jedzenia jest wyzwaniem ponad jego możliwości.
Zgłoś
Freedom_69 2014-03-09, 22:27 4
ojoj chyba rurki za mocno wygniotły @ Zarammoth waże 81kg przy 185 więc sam jesteś knur a do to kurwa naucz się czytać ze zrozumieniem napisałem: "Lepiej mieć troche za dużo i wyglądać jak facet, niż za mało[...]" i nie powiesz mi kurwa, że większość sucharków to pizdy, a np. mięsień piwny czy brzuch w rozsądnych granicach nie jest powodem do wstydu a wręcz przeciwnie. kawałchuja88 idź sobie hajlować z kolegami i ślinić zdjęcie Adiego gdzie indziej
Zgłoś
kemcia 2014-03-09, 22:30
@up
Bo po co mieć kaloryfer skoro można mieć bojler.
Zgłoś
Freedom_69 2014-03-09, 22:30
@ellsworth kolejny kurwa mędrzec syjonu, najpierw się kurwa naucz czytać ze zrozumieniem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów