📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
grubasy to podludzie, jak mozna o siebie nie dbac
była tak głodna że najpierw zjadła później zwarzyla i zapłaciła
Lepiej mieć troche za dużo i wyglądać jak facet, niż za mało i być jebanym sucharkiem w rureczkach, a teraz się pierdolcie ide zjeść goloneczke
@Freedom_69:
Tak, dla swojego wygodnictwa i wymówek lepiej mówić o skrajności. Jedno i drugie jest pojebane, ale taki chudzielec nie musi koniecznie nosić rurek i wyglądać jak pedał, a grubas to grubas - też jest "suchy", bo jego masa to tłuszcz nie mięśnie. Wygląda jak świnia, nie ma odpowiedniej sprawności fizycznej i przy tym prędzej pierdolnie na serce. W porównaniu do suchoty to jest chujowo. Sam miałem lekką nadwagę, ale się wziąłem za siebie, a nie oczekiwałem akceptacji jak jakiś pedał. A teraz idź się nażreć, knurze
Tak, dla swojego wygodnictwa i wymówek lepiej mówić o skrajności. Jedno i drugie jest pojebane, ale taki chudzielec nie musi koniecznie nosić rurek i wyglądać jak pedał, a grubas to grubas - też jest "suchy", bo jego masa to tłuszcz nie mięśnie. Wygląda jak świnia, nie ma odpowiedniej sprawności fizycznej i przy tym prędzej pierdolnie na serce. W porównaniu do suchoty to jest chujowo. Sam miałem lekką nadwagę, ale się wziąłem za siebie, a nie oczekiwałem akceptacji jak jakiś pedał. A teraz idź się nażreć, knurze
O chyba urażony grubas napisał nie wiem ile ty na świecie istniejesz, ale to czy ktoś zakurwia w rurkach nie świadczy o jego tuszy a świadczy o jego pizdocie.Widziałem w swoim życiu także, grubasów w rurkach oraz także grubasów udających koksów mimo iż każdy wie, że są tłuści to oni swoją postawą i zachowaniem udają koksów mimo iż są tłuści, ochydni i durni.Wiadomo wychudzony skurwiel w rurkach to pedał, ale i otyły skurwiel w rurkach to tez pedał i do tego otyły więc podwójne przegranie w życiu.
Nie wiem jakim trzeba być oblechem by doprowadzić siebie do otyłości oraz jaką pizdą trzeba być by doprowadzić ciało do skrajnej chudości.A chuj jednym i drugim w dupę, nie zrozumiem nigdy jednej i drugiej strony.To mówię ja człowiek, który nakurwia na siłce 4 lata bo liczy się SIŁA, RZEŹBA, MASA NIECHAJ ŻYJE BIAŁA RASA!
Tłuściochy i wychodzeni ludzie to nie ludzie
40zł.. to ten bebech musiałby ważyć ~7-8kg? Niech wypowie sie ekspert, najlepiej z bebechem
Freedom_69 napisał/a:
Lepiej mieć troche za dużo i wyglądać jak facet, niż za mało i być jebanym sucharkiem w rureczkach, a teraz się pierdolcie ide zjeść goloneczke
Tak? Serio lepiej być obżartuchem, który nie potrafi nawet zapanować nad swoim popędem do jedzenia? Człowiekiem, który wszem i wobec komunikuje całemu światu, że jego wolna wola jest zerowa? Ludzie potrafią się uwolnić od narkotyków, papierosów a dla takiego spaślaka odmówienie sobie jedzenia jest wyzwaniem ponad jego możliwości.
ojoj chyba rurki za mocno wygniotły @ Zarammoth waże 81kg przy 185 więc sam jesteś knur a do to kurwa naucz się czytać ze zrozumieniem napisałem: "Lepiej mieć troche za dużo i wyglądać jak facet, niż za mało[...]" i nie powiesz mi kurwa, że większość sucharków to pizdy, a np. mięsień piwny czy brzuch w rozsądnych granicach nie jest powodem do wstydu a wręcz przeciwnie. kawałchuja88 idź sobie hajlować z kolegami i ślinić zdjęcie Adiego gdzie indziej
@ellsworth kolejny kurwa mędrzec syjonu, najpierw się kurwa naucz czytać ze zrozumieniem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów