18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
cobra90 2014-03-10, 12:08 3
Tak sobie czytam wasze hejty na grubasów, aż się prawie popłakałem .
"Podludzie" mocne słowa, rozumiem, że są tacy co wpierdalają jak popierdoleni, wiadro na śniadanie, wiadro na obiad i dwa wiadra na noc.
Sam jestem pierdolonym grubasem od małego i od małego z tym walczę, diety, siłownia, aktywność fizyczna, medycyna, odżywki i itp.
Teraz przyjdzie czas na chirurgie bo chce sobie pożyć jeszcze.
Można schudnąć to fakt mi się w najlepszym okresie udało zjechać 40 kg, po czym przy tym samym trybie życia znowu przybrałem i chuj tak w kółko, grubasem się jest jak alkoholikiem.
Najlepsze w tym wszystkim jest, że mam zajebiście szczupłą i ładną dziewczynę i takie chujki, które nazywają mnie w internecie podczłowiekiem, patrzą i się zastanawiają, a to mnie najbardziej cieszy .
Więc najszczersze chuj wam w dupe .
Zgłoś
Zarammoth 2014-03-10, 12:38
@qwachu:
Wcale nie trzeba sobie nic odmawiać, wystarczy ruszyć dupsko chociaż raz na jakiś czas, pobiegać, popakować, popływać. Nikogo nie obchodzi, że ci to sprawia przyjemność, ale nie oczekuj akceptacji, bo jest to nieestetyczne. To tak jakby chodzić sobie z dildem w dupsku na widoku i mieć pretensje, że komuś to się nie podoba.

Polecam kupić sobie hantelki i chociaż raz-dwa w tygodniu przerobić część żarcia w mięśnie, jednocześnie spalając tłuszcz. Kurna, dwadzieścia minut, nie więcej. A to że lubisz podjeść wyjdzie ci wtedy na plus, bo nie każdy ćwiczący ma odpowiedni zapas michy . I mówi to wieloletni (niegdyś) spaślak.

Zgłoś
jv69 2014-03-10, 13:31
cobra90 napisał/a:

Tak sobie czytam wasze hejty na grubasów, aż się prawie popłakałem .
"Podludzie" mocne słowa, rozumiem, że są tacy co wpierdalają jak popierdoleni, wiadro na śniadanie, wiadro na obiad i dwa wiadra na noc.
Sam jestem pierdolonym grubasem od małego i od małego z tym walczę, diety, siłownia, aktywność fizyczna, medycyna, odżywki i itp.
Teraz przyjdzie czas na chirurgie bo chce sobie pożyć jeszcze.
Można schudnąć to fakt mi się w najlepszym okresie udało zjechać 40 kg, po czym przy tym samym trybie życia znowu przybrałem i chuj tak w kółko, grubasem się jest jak alkoholikiem.
Najlepsze w tym wszystkim jest, że mam zajebiście szczupłą i ładną dziewczynę i takie chujki, które nazywają mnie w internecie podczłowiekiem, patrzą i się zastanawiają, a to mnie najbardziej cieszy .
Więc najszczersze chuj wam w dupe .

Tak z ciekawości ile ważysz, jaki wzrost? A co do dziewczyny to ruchasz ją czasem Jeżeli już zrzuciłeś 40 kg to po chuj wracałeś do wpierdalania nadmiernej ilości jedzenia (kalorii) smalec znowu zaczął się odkładać bo jeżeli udało się zrzucić tyle kg to sam widzisz, że się da. Poza tym nie ma czegoś takiego jak dieta, człowiek musi sobie wypracować pewne nawyki żywieniowe i trzymać się ich praktycznie do końca życia

PS. Wydaje mi się, że człowiek w miarę wysportowany jest szczęśliwszy jakość życia jest zupełnie inna, poza tym wysiłek uszlachetnia
Zgłoś
cobra90 2014-03-10, 13:50
up@
120/1.80
Wale konia do zdjęcia jak dam radę dosięgnąć .
Nie wracałem do wpierdalania, zmieniłem typ pracy, z mechaniora dostałem awans do biura, z całego dnia zapierdalania przy maszynach cały dzień siedzę.
Statystycznie 10% osób otyłych, które schudły potrafi utrzymać swoją wagę przez okres do 2 lat. W internecie pełno jest zdjęć, że da się schudnąć ale patrząc pod względem populacji otyłej to jest to znikomy promil. To co napisałeś nawyki żywieniowe do końca życia, to co ja napisałem, że grubasem się jest jak alkoholikiem .
Oczywiście masz rację, że jak się jest chudszym i ma się kondycję jest lepiej, wysiłek też uszlachetnia - wiem chodzę 3 razy w tygodniu na siłkę .
Zgłoś
miczel1 2014-03-10, 13:54 1
Lejta sie wszyscy
Zgłoś
klakier1111 2014-03-10, 17:28
ilyasoloviev napisał/a:

@up

nie ma chorob powodujacych otylosc. tylko weglowodany to powoduja, na diecie bialkowo tluszczowej nie ma zadnej mozliwosci utycia

No tak niech przez całe życie wpierdala suchary albo ryż...
Spróbuj tak przez rok wpierdalać takie trociny bardzo jestem ciekaw czy ci się uda.

oo
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów