Sympatyczna zabawa w wykonywanie niebezpiecznych ewolucji w postaci skoków z wysokości do cieku wodnego. Wątpliwie chujowa akcja od 1:30.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciężko napisać "Wątpliwie chujowa akcja od 1:30"?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Liczyłem chociaż na krokodyla a tu nic.... lipa
Fantastico, toż nie jesteś byle jaki Sapkowski, żeby od chujów zaimek jaki zdobić. Więcej elokwencji, mości dobrodzieju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów