18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Na zewnątrz 24 stopnie, piękna słoneczna pogoda, wczesny sobotni poranek na uniwerku w Maastricht. W poniedziałek zaczyna się sesja...

P.S. Tłum w większości składa się z Niemców (70%), Francuzów i Holendrów - wiem, bo to mój uniwerek.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C................e 2011-04-06, 18:23 1
Ale to sadystyczne..
Zgłoś
neoneron 2011-04-06, 22:12
nieeee przeróbka ozzego jest zacna nie to nie jest żadna profanacja dzwięki są dla wszystkich i należy robić przeróżne permutacje i remixy-im więcej tym lepiej bo zawsze jeden na tysiąc okaże się perełką...może nie pasi Ci dubstep ja też bym wolał deathstep albo dubcore ale jest muczofajniutko to sklecone-nie wiem na jakim nagłośnieniu tego słuchałeś ale u mnie the broken arm of love 'Crazy Train' Dubstep Remix pięknie głośniczki wysługuje.....
Zgłoś
damian12091988 2011-04-09, 1:30
darmowe ssanie pały w szwabskim Lidlu wszyscy lecą...
Zgłoś
lokuero 2011-04-09, 22:45
0:19 - profesjonalna gleba ^^
Zgłoś
S................n 2011-04-10, 0:12
Ludu jak na otwarciu nowej biedronki...
Zgłoś
vampirevorador 2011-04-10, 0:47 3
@meszamorum

a ile ci tam płacą jako szatniarzowi w bibliotece, opłaca się emigrować jeśli porównać z zarobkami w szatni np. na UW?
Zgłoś
eboleq 2011-04-10, 9:57 1
@neoneron
Nie p🤬l. To utwór Osbourne'a, a nie jakiegos ciecia który wrzuci to do jakiegoś gównianego programu ściągniętego z neta, poustawia filtry i wrzuci na neta, żeby technocepy sie cieszyły. Nie od dziś wiadomo, że wszystkich tych dupc🤬jstw, technoszjasu "słuchają" tylko ograniczeni umysłowo. Pozdrawiam normalnych.
Zgłoś
f................m 2011-04-10, 10:01 1
Jak tak k🤬a można OzzY'ego zbezcześcić??? Nie wstyd ci to tu wrzucać???

Byłbym zapomniał:
@neoneron
Zgłoś
ritu4l 2011-04-10, 11:11
Ehmmm ymmm ale alee.. co mnie to k🤬a obchodzi? Ale sadystyczny filmik jest, ludzie IDĄ (!!!!) Uuuu! Aaa!
Zgłoś
m................i 2011-04-10, 13:49
I co z tego że uniwerek....po uniwerku i tak kanapki będziesz robił u murzyna lub abdullaha
Zgłoś
s................o 2011-04-10, 18:04
meszamorum napisał/a:

Na tym polega koncept tego filmu. Poza tym zajeżdzasz żałosnym polaczkiem, który nienawidzi każdego, komu wiedzie się lepiej/inaczej od ciebie.

dobra, nie dyskutuj k🤬a tyle, tylko sie pochwal nuta w tle.
Zgłoś
kocur 2011-04-11, 14:42
ja tam myślałem że na uniwerku zdaje sie za sama obecność
Zgłoś
D................n 2011-04-11, 18:59
Mogę wiedzieć co to za utwór w podkładzie? Świetny bit! A dla ignorantów to raczej pod electro podchodzi a nie pod techno ;] Świetny remix
Zgłoś
evon 2011-04-12, 0:32
Delfin napisał/a:

Mogę wiedzieć co to za utwór w podkładzie? Świetny bit! A dla ignorantów to raczej pod electro podchodzi a nie pod techno ;] Świetny remix

tez szukam tego gowna i nie zadne electro techno tylko dubstep k🤬a
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem