Każdy bierze tyle ile potrzebu.... a nie sory, ile uniesie
Każdy bierze tyle ile potrzebu.... a nie sory, ile uniesie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w całej Polsce, piwnice, składziki i garaże [przynajmniej te które ja widziałem] są zajebane po sufit gównem zebranym z każdego możliwego miejsca, jak zapytasz się a na co Ci te stare kafle zajebane z budowy basenu miejskiego w 95 roku, - aa przyda się, córce kibel zrobię.. ,
zróbcie porządek w swoich piwnicach, wstawcie regały na przetwory, zróbcie oświetlenie, wyjebcie stare zbędne rzeczy, no i tu pojawia się problem bo w związku z obowiązkiem segregacji odpadów co zrobić ze starą gwintownicą albo blokadą na kierownice do malucha, spokojnie w każdym bloku czy miejscowości jest [ten znany sąsiad] który za ciebie zutylizuje każdy możliwy odpad, czy to stara klatka po chomiku, czy niesprawna lodówka zniknie zanim się obejrzysz, nawet przyjdzie ze znajomymi i za ciebie wyniesie te "śmieci"
mistrzowskie pociśnięcie
Może i tak, ale potem przeczytałem jeszcze raz jego wpis i zdaję się że on trollował.
Nie rozumiem problemu, wiaderka są darmowe i dostępne w dowolnej ilości więc każdy bierze tyle ile mu pasuje... a jeśli nie to podaje się jasną informację lub organizuje przydział dla jednej osoby i jest po żalu dupy Bardziej zaradniejsi pewnie opylą nadwyżkę po kilka zł/szt po znajomych i im grosz wpadnie do portfela.
Niektórzy ludzie wolą żyć po bożemu w tej dżungli jakim jest świat i być całe życie ruchani w dupe przez sprytniejszych
Skutkiem takiego debilizmu rodaków:
- przy otwarciu Starbucks dostałem w Polsce papierowy kubek
- przy otwarciu Starbucks dostałem w Niemczech kilogram kawy
Więc tak, kurwa, wygrałeś życie "bo za darmo".
Nie rozumiem problemu, wiaderka są darmowe i dostępne w dowolnej ilości więc każdy bierze tyle ile mu pasuje... a jeśli nie to podaje się jasną informację lub organizuje przydział dla jednej osoby i jest po żalu dupy Bardziej zaradniejsi pewnie opylą nadwyżkę po kilka zł/szt po znajomych i im grosz wpadnie do portfela.
Niektórzy ludzie wolą żyć po bożemu w tej dżungli jakim jest świat i być całe życie ruchani w dupe przez sprytniejszych
Dawniej "homo sovieticus", dziś "Janusz" albo "chytra baba z Radomia".
Co za cebulowa siara.
@[wszyscy oburzeni] większość z tych ludzi chomikuje te rzeczy, nie są im potrzebne, stawiam diagnozę, że jest to dość powszechna choroba występująca w naszym kraju,
w całej Polsce, piwnice, składziki i garaże [przynajmniej te które ja widziałem] są zajebane po sufit gównem zebranym z każdego możliwego miejsca, jak zapytasz się a na co Ci te stare kafle zajebane z budowy basenu miejskiego w 95 roku, - aa przyda się, córce kibel zrobię.. ,
zróbcie porządek w swoich piwnicach, wstawcie regały na przetwory, zróbcie oświetlenie, wyjebcie stare zbędne rzeczy, no i tu pojawia się problem bo w związku z obowiązkiem segregacji odpadów co zrobić ze starą gwintownicą albo blokadą na kierownice do malucha, spokojnie w każdym bloku czy miejscowości jest [ten znany sąsiad] który za ciebie zutylizuje każdy możliwy odpad, czy to stara klatka po chomiku, czy niesprawna lodówka zniknie zanim się obejrzysz, nawet przyjdzie ze znajomymi i za ciebie wyniesie te "śmieci"
Nie zazdroszczę rodziny i znajomych.
I tak dla mnie to jebane polaczki i się z nimi nie utożsamiam więc nie pierdol mi że mówię o samym sobie bo nie zrobię z siebie śmiecia dla zaoszczędzonych 2zł.
Dobrze Janusz, tak sobie to tłumacz...
A teraz wsiadaj do passeratti 1.9 TDI z wyciętym katalizatorem i jedz palić śmieciami w piecu bo jesteś "sprytny janusz" i oszukałeś system.
Oj Janusz Janusz!!!
Ty to pewnie ten z tego filmu co policjantom nie chciał dać prawa jazdy bo rodo!!! Ach ty sprytny lisie!!!! DPF juz wycięty? Śmieci posegregowałeś na nocne i dzienne?
Łooo Matkooo Boooosko ale afera Panowie nie spinajcie się tak bo się zesracie albo wam żyłka pęknie i będę się musiał waszymi żonami zaopiekować
Akurat co do kwestii auta to daje sobie rękę upierdolić przy samej dupie że jesteście tak ubodzy motoryzacyjnie że nawet nie macie pojęcia o istnieniu takiegoż modelu / wersji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów