tak wygląda otwarcie galerii na prowincji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Co za bydło.
Ludzie to debile. Wszyscy szybko do drzwi, a teraz tam muszą dłużej odstać zanim drzwi obrotowe wszystkich zgarną do środka.
Ludzie to debile. Wszyscy szybko do drzwi, a teraz tam muszą dłużej odstać zanim drzwi obrotowe wszystkich zgarną do środka.
Pewnie rozdają kalendarzyki do portfela za darmo. Jebane podludzie.
Szanowni forumowicze,
Na pierwszy rzut oka macie racje i częściowo się z Wami zgadzam - banda spierdolonych, chciwych i łapczywych patusów.
Z drugiej jednak strony, występowanie takich zjawisk świadczy o marnych zarobkach, wysokich kosztach utrzymania i generalnie biedzie. Ludzie na tratwach wpierdalali siebie nawzajem, bo nie mieli innej możliwości - też patologia?
Życie w "cywilizowanym" kraju również jest walką o przetrwanie, bo jak nie zarobisz kasy to wylądujesz na bruku.
Ludzie nie będący w sytuacji podbramkowej nie zachowują się tak, jak ci z filmu.
Dyskusję uważam za otwartą.
Pozdrawiam,
Daedra
Na pierwszy rzut oka macie racje i częściowo się z Wami zgadzam - banda spierdolonych, chciwych i łapczywych patusów.
Z drugiej jednak strony, występowanie takich zjawisk świadczy o marnych zarobkach, wysokich kosztach utrzymania i generalnie biedzie. Ludzie na tratwach wpierdalali siebie nawzajem, bo nie mieli innej możliwości - też patologia?
Życie w "cywilizowanym" kraju również jest walką o przetrwanie, bo jak nie zarobisz kasy to wylądujesz na bruku.
Ludzie nie będący w sytuacji podbramkowej nie zachowują się tak, jak ci z filmu.
Dyskusję uważam za otwartą.
Pozdrawiam,
Daedra
Daedra napisał/a:
występowanie takich zjawisk świadczy o marnych zarobkach, wysokich kosztach utrzymania i generalnie biedzie
Uważasz, że wejście do nowej galerii w dniu jej otwarcia i dostanie ewentualnie jakiegoś gównianego gratisu podniesie ich standard życiowy i wyciągnie ich z biedy? To jest zwykła głupota, naiwność i chciwość
Daedra napisał/a:
Z drugiej jednak strony, występowanie takich zjawisk świadczy o marnych zarobkach, wysokich kosztach utrzymania i generalnie biedzie.
W stanach biedy nie ma a na black friday ludzie się zabijają. Bydło to bydło, cebula to cebula nie ma nic wspólnego z biedą
o patrzcie wyborcy PIS się zjechali. Mają 500+ to można poszaleć na promocjach.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
a to z 500+ mogą korzystać tylko wyborcy pisu
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Mnie to bawi jak jeszcze pierdolą ile to oszczędzili bo w promocji było za 150zł a na co dzień 200 kosztuje i oszczędzili 50zł.
Nie oszczędzili 50zł tylko wydali 150 na szajs którego nawet nie chcieli a sklep i tak swoje zarobił pomimo, że niektórzy myślą, że sklepy tracą hajs na tych obniżkach.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Nie oszczędzili 50zł tylko wydali 150 na szajs którego nawet nie chcieli a sklep i tak swoje zarobił pomimo, że niektórzy myślą, że sklepy tracą hajs na tych obniżkach.
„Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy.” Józef Piłsudski
To nie jest tak ja piszecie, wszędzie tak jest. Byłem raz na takiej akcji, i nie chodzi o to że jesteś wieśniakiem którego nie stać na coś i biegniesz jak wariat by coś taniej kupić bo na chleb nie będziesz miał, tylko to jest super zabawa, przepychać się z tym tłumem, wyrywać sobie rzeczy. Fajnie jest zajebać komuś z łokcia, niby niechcący, albo nawyzywać się z kimś. Można też coś podpierdolić w sklepie, bo oni nie są w stanie tego kontrolować - ochrona nie może ogarnąć takiej masy, takiego tłumu... mi udało się nawyzywać jednemu od kurw, poprzepychać, i podjebać dwie drobne rzeczy, gorąco polecam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów