Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rząd stanów zjednoczonych wywala na ich wodach terytorialnych odpady chemiczne, śmieci i cholera wie co jeszcze. Przez co wioski rybackie nie mają najnormalniej w życiu z czego się utrzymywać, bo ryby zostały przez jebane w dupę USA wytrute w tym rejonie. Jedyne co moga robić to napadać na hamerykańskie statki i chcieć za nie okupu. Nawet o wodę pitną tam ciężko, więc z czegoś muszą się utrzymywać. Jak dla mnie to USA jest agresorem w tym momencie... Ale oczywiście chuja sobie z tego robią jebane łajzy........
PS. Jeśli jesteś ekologiem najlepiej zrobisz dla matki natury jak poświęcisz się jako nawóz pod ekologiczne naturalne ogórki czy truskawki.
A co do filmu: bardzo dobrze zrobili, wszyscy piraci powinni tak skonczyć.
Anty amerykanizm kogoś zaślepia, nikt nigdy USA o nic nie oskarżał (w tej sprawie), głównymi winowajcami zawsze były Indie, Pakistan, Tajwan ogólnie tamte regiony.
A wioski rybackie nie mają się z czego utrzymywać bo ponad 2000 statków zniszczyło tsunami, z drugiej strony piraci mogą jakoś wypływać na napady po kilka tysięcy kilometrów od domu a na rybki już się nie da.
Somalijczycy akurat na amerykańskie statki nie napadają, obrywa Azja i Europa.
Na koniec logika: po cholerę płynąć z Ameryki i wywalać coś na tym zadupi skoro po drodze dwa oceany, wywalić coś na środku bez świadków, do jakiejś głębi a nie na szelfie skoro wokół setki statków ?
no ja slyszalem direct hit, ale podobno to byly strzaly ostrzegawcze
Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę, ale tak na prawdę to somalijscy piraci są ofiarami.
Rząd stanów zjednoczonych wywala na ich wodach terytorialnych odpady chemiczne, śmieci i cholera wie co jeszcze. Przez co wioski rybackie nie mają najnormalniej w życiu z czego się utrzymywać, bo ryby zostały przez jebane w dupę USA wytrute w tym rejonie. Jedyne co moga robić to napadać na hamerykańskie statki i chcieć za nie okupu. Nawet o wodę pitną tam ciężko, więc z czegoś muszą się utrzymywać. Jak dla mnie to USA jest agresorem w tym momencie... Ale oczywiście chuja sobie z tego robią jebane łajzy........
Somalijczyk=murzyn, więc kogo to tu obchodzi. oO
Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę, ale tak na prawdę to somalijscy piraci są ofiarami.
I utrzymują się z zagrabionego hajsu za który i tak nie mają co kupić. Inflacja jak w Niemczech zanim Hitler do władzy doszedł. Bardziej się opłaca palić pieniądze niż kupować drewno. Niech spierdalają do dżungli po banany. Pierdoleni CZARNOSKÓRZY
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów