📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
obrazek pokazuje ludzi, którym konsumpcjonizm skutecznie wymyśla potrzeby.
Nawet kulturalnie, aż dziw.
Nazywanie tej knajpy restauracją to jak mówienie, że pasztet to też mięso bo na puszcze jest narysowany kogut.
Wstyd jak chuj, mieszkać na takiej wsi
Ale to jeszcze nic, na otwarcie centrum handlowego czekali już od 1 w nocy, bo jakieś chujowe dvd dawali
A tutaj jak otwierali Jyska
gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130830/SZCZECINEK/130839989
zajebali by za jakiś gratis..
Ale to jeszcze nic, na otwarcie centrum handlowego czekali już od 1 w nocy, bo jakieś chujowe dvd dawali
A tutaj jak otwierali Jyska
gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130830/SZCZECINEK/130839989
zajebali by za jakiś gratis..
ciekawe na co promocję dali.na czizy za 1 albo 2zł albo frytki gratis:)
Uwaga! Od 00:15 lokalny zboczeniec! Dobra promocja przyciągnie każdego
@up
Skąd wiesz, że zboczeniec ??
Skąd wiesz, że zboczeniec ??
@alexandrus
a wiesz co jest jeszcze zabawniejsze, że w dupnych restauracjach gdzie ceny potraw nie schodzą poniżej 50zł masz dużą szansę aby otrzymać dodatki po poprzednich klientach, a mięso jest odsmażane po 3 razy i najebane chemią aby było smaczne...
zresztą gdzie tu daleko szukać jak była to larmo "3cie życie kurczaka" jak w marketach mięso surowe leżało po parę tygodni i było co jakiś czas szorowane w ludwiku aby nie zmieniało kolorów i nie śmierdziało...
więc sorry, ale jeżeli sam nie wyhodujesz, przetworzysz i przygotujesz to chuj wie co jesz tak naprawdę, a często jest tak że im droższe tym większy albo taki sam syf tylko jebną naklejkę że ekologiczne
a wiesz co jest jeszcze zabawniejsze, że w dupnych restauracjach gdzie ceny potraw nie schodzą poniżej 50zł masz dużą szansę aby otrzymać dodatki po poprzednich klientach, a mięso jest odsmażane po 3 razy i najebane chemią aby było smaczne...
zresztą gdzie tu daleko szukać jak była to larmo "3cie życie kurczaka" jak w marketach mięso surowe leżało po parę tygodni i było co jakiś czas szorowane w ludwiku aby nie zmieniało kolorów i nie śmierdziało...
więc sorry, ale jeżeli sam nie wyhodujesz, przetworzysz i przygotujesz to chuj wie co jesz tak naprawdę, a często jest tak że im droższe tym większy albo taki sam syf tylko jebną naklejkę że ekologiczne
Co ty pierdolisz, jakie chiny, dwa lata pracowalem jako dostawca drobimexu i prawie codziennie odbieralem swiezutkie kurczaczki jeszcze ociekajace krwia z zakladu na terenie Polski i wozilem do restauracji. Chujowe masz informacje
i to gówno, że trzeba czekać na realizację zamówień ;/
w galeriach handlowych jest lepiej!
w galeriach handlowych jest lepiej!
Jak lubią stać po kilka godzin i się potem pchać, to co nam do tego? Jak lubią to chuj z nimi. Możemy się dziwić jakie to ludzie mają hobby.
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
kiedyś sam człowiek łaził raz na jakis czas do Maca ale teraz? Kurwa musieliby mi zapłacić, żebym tam coś zjadł, żenada kurwa, koniec świata!
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
@alexandrus
Wiesz co jest najzabawniejsze? Że pierdolisz głupoty, pracowałem w drobimexie i na własne oczy widziałem jak wyglądają kurczaki dla KFC, są robione poza tym całym drobimexowym syfem i do KFC idą tylko NAJLEPSZE części z kurczaka. Więc jeśli można Cię prosić skończ waść pierdolić te swoje freedomowskie, anarchistyczno-wyzwoleńcze-antysystemowe hasła.
Wiesz co jest najzabawniejsze? Że pierdolisz głupoty, pracowałem w drobimexie i na własne oczy widziałem jak wyglądają kurczaki dla KFC, są robione poza tym całym drobimexowym syfem i do KFC idą tylko NAJLEPSZE części z kurczaka. Więc jeśli można Cię prosić skończ waść pierdolić te swoje freedomowskie, anarchistyczno-wyzwoleńcze-antysystemowe hasła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów