18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Hauer88 2011-11-06, 8:12 2
Oglądałem kiedyś ciekawy film nawiązujący do tego fenomenu. "Czeski Sen" - polecam serdecznie.

[img:38afbce7ca]http://imagehost4.online-image-editor.com/oie_upload/images/411403610fi0rvOS/4114213rrE3IF6E.jpg[/img:38afbce7ca]
Zgłoś
~Tołdi 2011-11-06, 8:20 3
Slevin napisał/a:

czyżby masowe naśladownictwo wiadomego elektoraru? :3

Obrazek

Debil

Zakonnik III aksjomatu
Zgłoś
corusci 2011-11-06, 8:26 2
Akcja dzieje się w kolejce:
-Czego się pchasz na chama?!
-A skąd mam kurwa wiedzieć na kogo się pcham....?

Tak okazjonalnie

999dice.com/?36476981 Zapraszam do gry
Zgłoś
j................3 2011-11-06, 8:46
deski z gwoździami z czubkiem który przebija je odgórnie a tam gdzie ludzie nabierają prędkości margarynę , potem zamknąć drzwi i rozpylić lsd i dać połowie maczety
Zgłoś
anionimek 2011-11-06, 8:52
@up zapomniales o krokodylach
Zgłoś
androgenius 2011-11-06, 9:28 1
Mówię całkiem szczerze,że takich zwierzaków bez godności to bym zwabił jakimś super otwarciem i jakbym już to bydło spędził to wypompowałbym stamtąd cały tlen a jebane truchło polał kwasem i spuścił do szamba.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
Cruciator 2011-11-06, 9:46
Ludzie to jednak pojebani są...
Zgłoś
FryzjerZG 2011-11-06, 10:01
w zielonej gorze, jak otwierali Focus Park byla kolejka w ktorej stalo z 1000 osob do drzwi obrotowych. Kiedy krzyczalem ze 30 metrow dalej za rogiem sa 3 pary drzwi otwartych na isciez patrzeli na siebie, ale zaden kurwa nie zaryzykowal zeby tam pojsc Jak ja zalowalem ze nie mam kamery przy sobie... ale bysmy tu wszyscy darli. No i kumple na ochronie mieli przejebane cala noc z tymi drzwiami, tak dziala efekt kolejki

ble ble
Zgłoś
Nikoseq 2011-11-06, 10:01 19
pewnie 90% tych burakow nic nie kupilo...przyszli pojezdzic ruchomymi schodami:D
Zgłoś
Tabaczek 2011-11-06, 10:27 2
No tak, a w autobusie to ku**a pięciu minut nie postoją staruchy cholerne
Zgłoś
pakicito 2011-11-06, 10:33
Cytat:

czyżby masowe naśladownictwo wiadomego elektoraru? :3

sadzac po ilosci to bandy czworga
Zgłoś
Daavid94 2011-11-06, 10:35
brakuje przeróbki ;d. Jak Kaczyński otwiera drzwi ;d .
Zgłoś
Krupnykowsky 2011-11-06, 10:40 1
Tołdi napisał/a:

Debil

Pisior
Zgłoś
Sythriel 2011-11-06, 11:12
To nie pierwszy film z polski w podobnych realiach jak ta. Dajcie mi podobny materiał bo inaczej okaże się, że tylkno nasze społeczeństwo jest tak zacofane, wieśniackie i nienormalne. I pomyśleć, że za takie bydło nasi dziadkowie krew przelewali. Gdyby adolf żył zamiast zraszaczy zamontował by spuszczanie gazu. Nawet by nie musiał ich poganiać.

@up.
podobny materiał z innego kraju. no kurwa...
Zgłoś
AngryCow 2011-11-06, 13:06
Tutaj przykład zaganiania bydła na większą skale.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów