📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Na rzeź.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
To nie pierwszy film z polski w podobnych realiach jak ta. Dajcie mi podobny materiał bo inaczej okaże się, że tylkno nasze społeczeństwo jest tak zacofane, wieśniackie i nienormalne. I pomyśleć, że za takie bydło nasi dziadkowie krew przelewali. Gdyby adolf żył zamiast zraszaczy zamontował by spuszczanie gazu. Nawet by nie musiał ich poganiać.
@up.
podobny materiał z innego kraju. no kurwa...
Pisałem już wcześniej "Czeski Sen" - z tym że tam zrobiono jeszcze większą beke z ludzi pokroju bohaterów z pierwszego postu.
Robią taka otoczkę wokól otwarcia galerii jakby to było najważniejsze wydazenie w zyciu człowieka i sie ciemniaki daja zlapać na to ...
Sythriel napisał/a:
I pomyśleć, że za takie bydło nasi dziadkowie krew przelewali.
To bydło to nasi dziadkowie jełopie
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
eh jak trzeba nisko upaść żeby bić się o karkówke tańszą o 1zł
chyba twoi Androgenius. W moim domu nikt takich cyrków nie odpierdala. Chodziło mi ogólnie przodków bo krew nie lała się tylko przy okazji drugiej wojny. Po za tym przedstawiciele starszej krwi którzy tam idą to w większości żeńskie purchawy i mochery. Reszta to albo młode wieśniaki albo ludzie w wieku 30 max 60 lat Odejmij 2011 - 60 = 1951. Wiesz kiedy skończyła się wojna? Zakład że 99% tego motłochu broni w ręku nie miało.. Deal with it jełopie
Aż wstyd się przyznać że jestem z tego miasta...... xD
Czego to ludzie nie zrobią dla towaru tańszego o 99 gr.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów