📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bez kitu, bydło. Jeszcze dać panu ochroniarzowi Stetson na łeb i lasso żeby wyłapać paru skur**synów.
A ochroniarz jakby zdziwiony, że tłum ludzi sięgający po horyzont i napierający od dłuższego czasu na drzwi po ich otwarciu wlewa się jak bezkształtna masa do środka taranując jednocześnie członków stada.
Co to za akcja?
Bydlo wypuscil na pastwisko
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
pchają się tak jakby miało im zabraknąć pewnie za rogiem jest inny podobny sklep i pomyśleć jak było kilkadziesiąt lat temu ludzie stali od rana do wieczora w kolejce żeby kupić artykuły pierwszej potrzeby a zdarzało się tak że i tego brakowało.
gdzie i na co taka promocja?????
Kurwa, przyszli jak na papieża.
btw, kurwa mać, czy tylko u mnie się coś pojebało że muszę pisać posta w notatniku i wklejac tu żeby nie wyjebywało do innego tematu???? no ja pierdole, obojętnie jaki klawisz wciskam to mnie wypieprza do jakiegoś tematu o słoniach
btw, kurwa mać, czy tylko u mnie się coś pojebało że muszę pisać posta w notatniku i wklejac tu żeby nie wyjebywało do innego tematu???? no ja pierdole, obojętnie jaki klawisz wciskam to mnie wypieprza do jakiegoś tematu o słoniach
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów