18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
No i mam swój pierwszy temat. Przygoda wydarzyła się dwa tyg temu w piękny upalny dzień w moim kochanym mieście. Jadąc na rowerze ze znajomym stwierdziliśmy że przejedziemy przez starówkę, która nie dawno przeszła remont i położono na niej śpiących policjantów, ale nie takie fajne wąskie paski tylko wyjebali tam co najmniej zapory czołgowe. Moja pierwsza myśl objadę ją, ale obudził się w mnie sportowiec i wskoczę Niestety moje przednie koło ześlizgnęło się z owego policjanta i wyprułem na lewa stronę jak z katapulty. Po usłyszeniu niesamowitego trzasku podniosłem rękę do góry a moim oczom ukazało się otwarte złamanie jak i wiszący bezwładnie nadgarstek . Chwyciłem ten zwis zdrową ręką i przeszedłem się jeden kilometr do szpitala na SOR kapiąc krwią gdzie popadnie . Zostałem bardzo szybko wysłany na RTG po czym padła diagnoza operacja . I tak mnie posklejali mam 12 śrub i 2 tytanowe płytki. Moja przestroga uważajcie na śpiących policjantów

Zgłoś
Pawehan 2022-08-17, 21:27 8
Fajnie stary!!! ze cię naprawili. Będziesz wyciągał te blaszki w przyszłości??
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2022-08-17, 21:29 5
Jakbyś chciał ten tytan opchnąć za dobrą cenę, to daj znać na PW.
Zgłoś
Yolanda 2022-08-17, 21:33 5
Gumcia szacun za materiał własny. Ładne szycie. Pozdrowienia mordo.
Zgłoś
żmij 2022-08-17, 21:36 14
Yolanda napisał/a:

Gumcia szacun za materiał własny. Ładne szycie. Pozdrowienia mordo.

Napisz mu jeszcze "z fartem" albo coś o tym, że "tylko bóg może mnie sądzić ".

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
djpyza 2022-08-17, 21:39 1
widzisz jak byś szanował policjantów to by tego nie było xD a tak poważnie zdrowia !
Zgłoś
Janusz_k 2022-08-17, 21:44 4
Zdrowia, jak sam widzisz na starość się nie szaleje ale pocieszę cię na młodość też moje dziecko (13l) dwa razy złamało jak ty rękę lewą bo sie poślizgneło w odstępie 3 miesięcy, drugie złamanie chodził pół roku z drutami. Słabe te kości teraz ludzie mają, ja w jego wieku skakałem z okna z 1 piętra, po drzewach się łaziło i ani jednego złamania
Zgłoś
Dżepetto 2022-08-17, 21:50 21
Coś pięknego, jak ktoś się wypierdoli na rowerze

Zgłoś
Mielzky97 2022-08-17, 21:51
Co Ty masz szklane kości czy ki chuj. Kto tu jest od naklejki dzielny pacjent .
Zgłoś
Robajson 2022-08-17, 22:10 13
OCZOM kurwa. Piękny skok musiał być. Szkoda, że jak wyjebałem się na rowerze i złamałem kość udową nie było telefonów z aparatem

Mi ujebało połowę palucha. Jadąc na SOR ciężarówka zasłoniła mi sygnalizację świetlną. Przejechałem na czerwonym i niebiescy, którzy jechali za mną się dojebali.Jak pokazałem typowi co się dzieje, zbladł i póścił mnie bez mandatu.W sumie i tak nie miał bym jak go podpisać. W szpitalu spotkałem rzeźników a podczas usuwania szwów jakaś stara kurwa tak to zrobiła, że w domu wyjebałem jeszcze 3 nitki

Zgłoś
BundyR 2022-08-17, 22:13 2
Kurwa kto Ci to szyl, weterynarz, czy tapicer?
Zgłoś
ErwinR 2022-08-17, 22:28 9
Jak byś tak jeszcze kiedys wpadl na podobnie zajebisty pomysl, pamietaj zeby zrobic zdjecie zaraz po wypadku
Zgłoś
Budrys2000 2022-08-17, 23:00
Elegancko, na wuefie zamiast ćwiczyć będziesz mógł ciupać w majnkrafta
Zgłoś
rulas 2022-08-17, 23:02 1
ErwinR napisał/a:

Jak byś tak jeszcze kiedys wpadl na podobnie zajebisty pomysl, pamietaj zeby zrobic zdjecie zaraz po wypadku

Dokładnie! No i w ogóle dzięki, że to dla nas zrobiłeś

Zgłoś
Kaszakisza 2022-08-17, 23:16
Widzisz? Trzeba było zasłonić rolety i w ładną pogodę siedzieć w domu.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów